Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Безработицата в България остава на рекордно ниски нива

В ЕС тя остава без промяна, но в еврозоната безработицата продължава леко да се понижава

   1| 2    
2
 
2
 
15
преди 1 година
Каква безработица е майка ви мокра , България е в дефицит на работна сила хаха безработица, добре че има къде да идат хората да се изхранват и живеят нормално иначе щеше да е 40% безработицата нещастнициии
0
 
0
 
14
преди 1 година
Давайте господа повече производство на оръжия-работни места! Арабексите плащат с петрол, ФЕД печата долари и мачкате Русия да дава ресурси срещу заплахи! Некадърници алчни, затворете се в собствените си имоти-затвори и не пречете на хората да бъдат Човеци!
1
 
1
 
13
преди 1 година
Графики,статистики-стъкмистики, голословни твърдения.... , за какво служат?! Практически на Народа се гледа кат на стадо овце, което върви на там, на където го подгонят или го подведе ВАКЛИЯТ ОВЕН. Натискът върху тези , които са професионалисти и дават реални продукти , е огромен! Реалната безработица е над 25%, просо защото няма стопански живот, а някакво диво робство в съвременен Холивудски стил!
0
 
18
 
12
michaelis12 до: nkavrakov1982
преди 1 година
питай тая дет е преписала статията колко и дават ..... :)) ако е повече от 800 осемстин леа ше го удара о юасата ..... и питай Тошковата оше или оня Бойчото дори и 1500 стин да му дават на него, дали мое си купи апартаменче на кредит у Сф или Врн с тиквесторската им заплатка, дет само тръбят че имотния пазар не спирал да лети .... с кредити на лихви да си ибе .... Питай питай те не са безработни .... :))
3
 
22
 
11
преди 1 година
Стига с тази безработица.
Пълни глупости. Коментирайте НЕТНИ заплати, и факта че масово работодателите крият данъци и осигуряват на ниски заплати, плащат на черно и нарушават правата на работниците. Липсата на действащи синдикати които бързо и ефективно да защитават работещите. Това са важните неща, а не факта че в България масово хората са "работещи бедни".
4
 
14
 
10
michaelis12 до: ABBA
преди 1 година
ми отворих ей тия двете страници, мисля са най-големите в БГ ***.bg / zaplata.bg и гледам :
продавач, сервитьор, шофьор, тук таме Web Developer PHP Java Developer и после пак меринджей с испански който е дефакто продавач, преводач, шофьор склад, куриер ..... и така без край.
Тва ли е "намалената безработица" питам аз ..... ?!? Продавачи на кебапчета на сергии ?!?.... еее после що бегат хората, миназ не видях например нещо техническо за медицинска техника например освен ПРОДАВАЧ КОНСУЛТАНТ .....
3
 
10
 
9
ABBA до: michaelis12
преди 1 година
"добре а какво работят "работещите" у нас ? продавачи на сергии и слугинаж на морето тва ясно, нещо производство на чипове, скоростни влакове, транспорт и инфраструктура, химическа индустрия, металургия и т.н. тва къде е ?!? ......"

В Китай бро, даже не и у САШ-ови :)
3
 
14
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
При заплата от 500 лв. по добре да си безработен. Само, че хората още не са го разбрали. Нищо има време.
2
 
18
 
7
преди 1 година
добре а какво работят "работещите" у нас ? продавачи на сергии и слугинаж на морето тва ясно, нещо производство на чипове, скоростни влакове, транспорт и инфраструктура, химическа индустрия, металургия и т.н. тва къде е ?!? ......
я напишете колко 2 човека работя у дадените от мене браншове щот PRстване с преписвачество тва не е работа а е клатикуртсво ....
3
 
14
 
6
majnata до: s3
преди 1 година
Потапяй се у фекалиите , откъдето си изпълзял , трол-клакьор !