Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Подписаните от "Булгаргаз" и "Газпром Експорт" анекси - продължение на вече съществуваща практика

Договорът не е дългосрочен и урежда отношенията до започването на един нов етап, който ще е свързан с промяна на схемата на маршрутите, твърди Георги Минчев

2
 
2
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нещо ни гъбарите.

Булгаргаз не е компанията, която внаса газ в България от руската Газпром Експорт!!!

У НАС ГАЗТА СЕ ВНАСЯ ОТ фирмата Овергаз на Сашето Дончев в която 50% са на ГАЗПРОМ , а останалите на българската компания Овъргаз представлявана от Сашето.

Нашите нещастници от БУЛГАРГАЗ са договаряли с доставчика на газ за България ОВЪРГАЗ , а не с Газпром Експорт!!

Защо ОВЪРГАЗ държи високи цените на газта у нас и докога това раково образование ще унищожава държавата с натрупаните печалби от посредничество?!!

ОТГОВОРА СЕ КРИЕ В ТОВА кой е истинския собственик на OVERGAS INC. и не е ли същият този който притежава и мажоритарния пакет от „Лукойл Нефтохим-Бургас“ АД ???

Ако това е така то тогава ING Group на фамилията Rothschild държи не само цените на горивата , но и всички останали произтичащи от тях процеси!!

Това е ново непозната робство пред което турското с неговия ДЕСЯТЪК изглежда като примамлива мечта!
0
 
5
 
1
преди 1 година
Водени ли са въобще някакви преговори? Къде е доказателството? Ето туканка:

http://www.gazprom.ru/press/news/
са всички новини около Газпром, вкл. вътрешнофирмени тържества и делови срещи с чалмaлийксите шефчета на автономни републики, дето никой не ги е и чувал !!! Но нито ред, нито думичка за среща с представители на външнотърговски партньор от европейска държава - България все е по-важен клиент на - от Карачаево-Черкезия !!!

Наречете го мнителство - но не вярвам на НИТО ЕДНА ДУМА - произнесена от герберастите и техните лакеи !!! Да напомням ликак мpъсният стaрец от КЕВР лъжеше и още лъже, че газчицата е поскъпнала... а тя не е мръднала !!! За тия лъжата и кражбата е начин на съществуване !!!