Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кр. Станчев: Икономиката е загубила над 1 млрд. лв. от неосъществени проекти

Неразкритите работни места надхвърлят 30 хиляди, твърди икономистът

0
 
4
 
6
преди 3 години
Няма профилна снимка
дали пари да сметнат колко пари сме изгубили... вместо да се борят с причините...добра логика...зимата като броят врабчетата поне хората го правят безплатно...
0
 
11
 
5
преди 3 години
Няма профилна снимка
И да не забравяме, за тази боза е платило министерството с нашите пари, интересно колко ?
0
 
6
 
4
red6 до: zepter
преди 3 години
Няма профилна снимка
Гореща тема. От една страна има зелен рекет (вярно твърдение), от друга - тотално погазване на всякакви еконорми на редица места. Принципно трябва да се търси баланс. Ама за целта ти трябват работещи органи и кадърно законодателство. Нямаме нито едното, нито другото - но за сметка на това има повсеместна корупция и олигархия на богато.
2
 
6
 
3
преди 3 години
Няма профилна снимка
Лицето СК просто е пуснало една димка, свенливо пропускайки да отбележи колко са загубите от плащания към основните му спонсори измежду които едни централи. Също така е пропуснало да отбележи колко пропуснахме от едни други неосъществени проекти (вкл. и заради такива като него, лаещи под диктовката на разни умрели сенатори), пропускайки ползи за десетилетия. Това дори не е димка, а обикновено лаладжийско изпускане на газове в атмосферата.
1
 
10
 
2
khao до: zepter
преди 3 години
Няма профилна снимка
а сещаш ли се друга държава (от по развитите де) дето политическата класа да краде така от населението си ? инче милиард и половина за 10 + години пропуснати са нищо в сравнението с 3 милиарда откраднати за 3 години само покрай санирането ... ае сега сметни колко пропуснати ползи имаме от тия 3 млрд ! ... и това е само една от многото кражби
6
 
6
 
1
преди 3 години
Неосъществени проекти и пропуснати ползи заради зелен рекет за милиард и повече. Ужас! Не знам държава в ЕС, която да страда толкова много от неконтролируемото изнудване на псевдо еколозите, а това са хиляди работни места, приходи от туризъм и още ползи за икономиката.