Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Деница Николова: Административните райони няма да се променят

Основният параметър при районирането е населението, обясни заместник-министърът на регионалното развитие

2
 
3
 
4
khao до: majnata
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
пак си пил ракия от рано, евала на социалната им система ... не е най добре това дето го желаеш ти и другите русороби, но уви натам сме тръгнали и вината не е на Брюксел, наша си е!
5
 
2
 
3
majnata до: khao
преди 4 месеца
Абе най добре да се закрие държавата , налЕ ?! Те от Брюксел виждат най хубаво и ше ни оправат чудесно ! : ))))
1
 
7
 
2
khao до: ivanrog
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
факт, с политиките си и некадърноста си най добре е цялата държава да е в един район ... така след 10тина години няма да се налага да го променят пак, до тогава и държавата може да е 3млн и да изпълнява критериите !
1
 
9
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Тя даде за пример Северозападна България, която не отговаря на европейския критерий за население (между 800 000 и 3 млн. души), тъй като населението му вече е паднало под долната граница."

Овцо непоръбена, вече не сте жалки и смешни, а ставате все по-нагли и нахални, за това и няма как да продължавам да пазя добър тон към вас. Причината този район да не може вече да е район е вашата "компетентна" регионална политика! Това не е въпрос на велика миграция, въпреки нейното съществуване, а въпрос на вашата наглост - нежелайки да чувате хората и да си признавате грешките! Обградени сте от чутовни некадърници, които наричате "експерти", чакате от лизачи да чуете истината, а когато някой ви покаже грешките, го обвинявате за комунист, но не и да чуете! Колкото повече продължавате така, толкова повече закривате бъдещето на тази държава!