Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Тони Блеър: 50-50 са шансовете за нов референдум за Brexit

Според бившия премиер излизането от ЕС ще доведе до значителни икономически щети

3
 
5
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тоя така изпрати и англичаните в Ирак и Либия. А на бас, че 50 на 50 има оръжия за масово унищожение. Въобще някой бръсне ли го за слива?
5
 
9
 
6
преди 4 месеца
Във всяка една развита демокрация референдума има силата на закон за управляващите и той се прави един ,единствен път. Ще мине време и всички ще видите че втори референдум няма да има ,защото по този начин се дискредитира волята на народа.Не може през ден да правиш референдуми за едно и също нещо.Решението е взето и по добре за Великобритания.Да ,ще бъде трудно но после всичко ще си дойде на мястото ,защото неконтролируемата имиграциа е вредна за всички-спад на заплатите и влошаване на социалната среда.Пример за това е Дания,на челно място в света по висок стандарт и спокоен живот.Когато мигрантите дойдоха в Дания на талази,датското правителство затвори границите,натовари ги на вагони и ги изпрати обратно в Швеция,като после се изпокараха и със Шведите за това но когато една държава работи за народа си ,това се отплаща и всички са доволни.
1
 
13
 
5
преди 4 месеца
Следващият референдум (ако се състои такъв) ще е за влизане в ЕС.
Това, че народът (в голямата си част) не знае какво иска е безспорен факт, който според мен не се нуждае от коментар. Единствената държава, където пряката демокрация работи е Швейцария и тъй като очевидно е изключение от правилото, тя не може да служи за пример.
15
 
3
 
4
преди 4 месеца
За сметка на това шансовете за разпад на ес до 2030 са 100-0.
8
 
6
 
3
majnata до: sdar
преди 4 месеца
а ти се потапяй в помийната яма , откъдето си изпълзял !

4
 
10
 
2
преди 4 месеца
стига пeдaлски номера!
референдум имаше - вън!
3
 
13
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Нека да се правят референдуми докато не се получи желания резултат. Защото народа не знае какво иска, партиите знаят по-добре.