Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Новият здравен модел ще се обсъжда до януари догодина

Целта на реформата не е да вкараме самоцелно пари в системата, а да подобрим качеството на лечение, каза здравният министър

0
 
4
 
2
преди 1 месец
Не може един да пие а други да плащат ! Всеки да си плаща сам масрафа ! Аман от паразити ! Не мое да ме карат да плащам за нещо което не желая !!!
0
 
5
 
1
преди 1 месец
Каква "част" давате, мерзaвецо-министър - срещу ебaси вноската (240 лв на месец за най-сосно осигуряващите се), ще осигурявате лечение за 595 лв след самоучастие, а застрахователите да си трошат главите да поемат скъпи лечения срещу 12 лв на месец !!! Хем абдикирате, както казва турската докторица-депутатка, хем продължавате да грабите хората, щото нали на социохрантутниците някой трябва да им поема разходите !!!

Интересно - ако направите демонополизацията, кой ще плаща за същите? Защото частни фондове няма да се навият да поемат лечение срещу 20 лв осигуровка - и то на често стари и хронически болни хора !!! Всички плащащи ще избягат от НЗОК, за да не носят неплащащи на гърба си - какво правите тогава, глупако? Не беше ли по-лесно да накарате садии, прокурори, митничари, полицаи, военни, чиновници - да си плащат, или дотолкова ви е страх да не им развалите кефа, че ще съсипете цялото здравеопазване?