Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Американският бизнес: Търговската война ни коства по 1,4 млрд. долара месечно

Могъща бизнес коалиция ще стартира рекламна кампания срещу политиките на президента Доналд Тръмп

0
 
4
 
4
преди 4 месеца
Не мога да разбера къв им е проблема като тези същите компании правят трилиони.
Що така не могат да преживеят 1,4 милиарда по-малко ЩОМ е за сметка на ниската безработица, която вече наближава историческо ниски нива.
Пука ли им въобще на тези американски компании за американските граждани или и те като много други преди тях са загубили душите си в дълбокото потапяне у капитализма и конкуренцията?
0
 
4
 
3
zelka007 до: Mavi Goz
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
ха ха ... добър ...

и аз се замислих , колко в действителност влизат в бюджета мита от обявените цифри . дали е равнопоставено на 1,4млрд. загуби ? мисля , че до нова година ще е ясно горе-долу накъде са нещата ... а че ще се вдигнат цените на дребно на групи от потребителски стоки е ясно още от началото ...
6
 
4
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Да, може и да плащате малко повече. Но влиза в бюджета на държавата, както от вас така и от мита. Не ви изнася, защото ви бърка в джоба за сметка на бюджета.
6
 
20
 
1
преди 4 месеца
Нема да е лошо "могъщата бизнес коалиция" да обясни на избирателите също така,защо и как китайците до 1978-80 г. беха осемстотинмилионно гето с гладуващо население, което се изхранваше благодарение на подарени от СССР трактори и комбайни, а само в къщите на партийните велможи имаше ток от построени от съвецки компании електроцентрали, а към днешна дата гонят милиард и половина и дават заявка да изметат САЩ от първа икономика на планетата, пълни са с американски долари, с които избутват като инвеститор западните си съперници и вече се чувстват като пълновластен господар на Азия и Океания, с апетити към Африка и даже към Европа...
Щото всички велики империи са погребани от прогледнали варвари и САЩ вървят натам... Щот пълният тумбак отнема за обилно храносмилане всичката кръв от мозъка и докарва до ленност и сън - затова и Тръмп, като *** в старата соц. казарма, се опитва чрез строева подготовка след храна, да събуди склонните към сън преяли тумбаци да се събудят, преди да видят караулното превзето и знамето на полка в чужди ръце... :lol: