Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Кристалина Георгиева похвали България за инвестициите ѝ в човешкия капитал

Светованата банка представи в Бали индекс на човешкия капитал, който отчита пет отделни компонента и нарежда страната ни на 44-то място

0
 
0
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ако се гледат изхарчените пари ,а не инвестираните може и да е вярно ...Ама защо трябва да ни радва 44 -то място не знам
1
 
5
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Само че нашето момиче е пропуснало да отбележи, че българинът учи на хартия 12 години, но реално се равнява на 10 години. Видях картата и от цяла Европа по-зле от нас са само Македония и Косово. Сърбите са наравно с Щатите.
3
 
9
 
6
преди 1 година
баххти само кат прочетеш "човешки капитал" .... мамоуу при смяна на модела тия първи ше виснат на въжето кат Георгиевата .... тва си требе сериозни разстрели за тия гаддини и отровни бакерски змии .....
2
 
11
 
5
преди 1 година
Само дето България инвестира в човешки капитал, който после отива да работи за чужди компании и за БВП на други държави.
Това НЕ е похвално. Това е срамно!
Но няма как да е другояче с един низък, мизерен и корумпиран народ, който най-лесно се управлява с помощта на ммутрии и мафиоти.
Ако Българите не започнат първо да възпитават себе си, а после и децата си, нищо няма да се промени, просто след ммутрата ще дойде на власт чистача на тодорживковия кенефф или бат сали-то.
1
 
13
 
4
KMETA до: Императорът
преди 1 година
За теб - ***, за нея - капитал.
Като поскъпнат ще ги продаде - акциите.
И те ти реклама........
2
 
8
 
3
преди 1 година
Само да попитам от марсическа гледна точка ли изхожда сталинка георгиева за бъдещето на световната икономиката? Значи за нея щом продължава ерозията на националната демокрация продължава и усилването ролята на международни бюрокрации като оон и ес е в хода си значи всичко върви според плана на маркс, енгелс и ленин.
1
 
10
 
2
преди 1 година
ИНВЕСТИЦИИ ОК- НО КОЛКО МАЛКИ УЧИЛИЩА ИМАТ ТОНОВЕ УЧЕНИЦИ САМО ЗАПИСАНИ НА КНИГА ??
1
 
3
 
1
преди 1 година
Кристалина Георгиева похвали България за инвестициите