IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„М Кар София“ отпразнува първия си рожден ден

Електронният магазин на дилърството е единственият у нас, който продава резервни части онлайн

16:17 | 23.10.18 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: М Кар София</em></p>

Снимка: М Кар София

Най-новият дом на BMW и MINI в България “М Кар София“ отпразнува 1 година, откакто за пръв път отвори врати на 19 октомври 2017 година. В петък, на 19 октомври, дилърството отбеляза първия си рожден ден заедно със своите клиенти и като комплимент за тях организира специална вечерна дегустация на вина.

През първата си година „М Кар София“ успя да отговори на високите очаквания на своите партньори и клиенти, като се утвърди на пазара с професионалното и качествено обслужване, което предлага. За толкова кратко време дилърството постигна много –  откри онлайн магазин, чрез който още повече се доближи до потребителите. Електронният магазин на „М Кар София“ е единственият у нас, който продава резервни части онлайн и предлага пълната гама BMW, MINI аксесоари & Lifestylе на изплащане.

Паралелно с това, през годината “М Кар София“ организира редица активности както в автосалона, така и извън него, за да даде възможност на клиентите да се докоснат до любимите си автомобили. Пред дилърството беше даден стартът на най-новото и запомнящо се събитие на BMW за феновете на любимата марка и серия М – The M Weekend. „М Кар София“ бе в центъра и на някои от най-елегантните и важни събития в столицата. В автосалона през пролетта се проведоха престижните награди в сферата на недвижимите имоти – третото издание на „Годишни награди на Imoti.bg”, а преди броени дни дилърството стана домакин и на ежегодната Баварска вечер и посрещна всички членове на Германо-Българската индустриална търговска камaра.

В елегантната атмосфера на „М Кар София“ беше даден старт и на кино-литературния фестивал CineLibri. Това са само част от събитията, чрез които новият дом на BMW и MINI отвори вратите си широко както за всички любители на висококачествените и премиум aвтомобили, така и за ценителите на луксозни изживявания. са са

„М Кар София“ е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на „М Кар Груп“ в България, благодарение на което е и максимално близо до клиентите из цялата страна. „М Кар Груп“ разполага с дилърства и в Пловдив, Варна и Плевен, като през октомври миналата година за пръв път отвори врати и най-новия дом на BMW и MINI в София – „М Кар София“. Той се намира на едно от най-оживените места в София - на бул. „Черни връх“ №53 и е разположен върху 11 000 кв. м обща площ. Дилърството се издига на 4 етажа и е сертифицирано по най-новите стандарти на BMW Group.

„М Кар София“ предлага пълна гама услуги – продажби на нови и употребявани автомобили, сервиз, тенекеджийни и бояджийни ремонти, както и финансови услуги, отговарящи на всички стандарти на производителя за последните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI.  В модерния и стилен интериор на дилърството се помещават актуалните модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.  В „М Кар София“ може да бъде намерена и пълната гама BMW и MINI аксесоари & Lifestylе, отговарящи на най-високите изисквания и вкусове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:42 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 1
vale1
преди 5 години
Част от групата на Химимпорт !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още