Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Помръкващата звезда на Меркел изправя Европа пред огромно предизвикателство

Процесът на вътрешна политическа фрагментация може да стане екзистенциален катаклизъм, който да промени завинаги лицето на Стария континент

   1| 2    
0
 
4
 
11
julian12 до: Fair
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Всичко има 2 страни. Дано се окажеш прав.
0
 
4
 
10
julian12 до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Аз мисля, че ги печатаха в Англия. Потърси из нета и ще намериш инфо. Новината е от преди около 2 години.
2
 
12
 
9
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не пред предизвикателство - пред огромен шанс е изправена Европа под ръководството на нормални политици! С толерастии и "ишиаси" дотук!!!
4
 
2
 
8
zelka007 до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
то и БНБ е сертифицирана да печата евра ...
1
 
14
 
7
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Неизбежното се случи. При тази политическа турболентност, тя не успя адекватно да отговори на консервативните настроения в обществото. Тя не е лидер който може да ръководи в смутни времена където инстинкта за самосъхранение е с приоритет. Нейните инстинкти за оцеляване са притъпени и това го разбраха всички. Неолибералната и политика е в началото на своя си разпад. Трябва дя се действа бързо, адекватно и безкомпромистно.

2
 
10
 
6
преди 8 месеца
еми новия курс се виждаше от самолет, то бива бива rerugees welcome и либерастиии, че и ми триха коментарите кат псувах патрона на тоя сайт Сороспията, но аз ви го казах Тиквесторо че тая ваща с либерастиите нема я бъде повече и ако не се преориентирате овреме и не станете "популисти" и "националисти" ше ви закрият тия дет праят смяна на глибалисткия режим ше бъдете просто отвяти и Т И М мим нишо не мое ви помогне нит Бльомбурговите евреи .....
3
 
6
 
5
abdul до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Да не си помислят, че е ебaвка. :-D
Че той макарона и той обича да блъфира като му кацнат синдикатите на рамото.
2
 
12
 
4
преди 8 месеца
Баце, едно не се връзва!
Шо у франсетата ще ги печатат тия NDM ???

Някакво инфо?
16
 
9
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Да ви припомня, че Германия поръча да бъдат напечатени във Франция 360 млд. NDM/нова германска марка/, които в момента се съхраняват и чакат момента да бъдат пуснати в обръщение. Това говорили ви нещо?..Точно така, правилно ме разбрахте - взели са мерки, ако се наложи Германия да излезе от ЕС, да си върнат марката, еврото рязко да се обезцени и постепенно и останалите държави да си върнат националните валути. Това не е лъжа, нито шега, това е истина. Ако искам да пускам фалшиви новини, баш в тоя сайт ли ще го правя? Според мен няма да се стигне дотам, но знаели се, никой не може да предвижда събития на 100%. Моята прогноза за бъдещето на ЕС е компактен съюз, без няколко от държавите членуващи сега. Едната, която ще отпадне със сигурност е България. Айде със здраве..и наздраве!
7
 
20
 
2
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Това е резултат от "великото" и безпринципно (освен в името на мафията, т. е. на съхранението на фашисткото следвоенно богатство на германия) Обединение на лявото и дясното. Сега вкупом (и не, не когато на шмъркел и свърши мандата), ще трябва да си заминат.

Нашите плиткоумни, нискочелести мутренца ги чака същото.