Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

САЩ и България си стиснаха ръцете за падане на визовите откази под 3%

Захариева и Помпейо са обсъдили сключването на спогодба за социална защита, както и признаването на трудовия стаж на 400 хил. българи

0
 
2
 
9
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Т*ъ*по заглавие. Прав е дзк: най-малко от 10 години това изискване за под 3% си стои. Даже не си спомнян дали не беше 4%?
0
 
7
 
8
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Докато не почнем да осъждаме нашите мадовци на по 200г. не визи, ами БЕТТОНИ СТЕНИ трябва да делят бг скотовете от развитите страни
2
 
8
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Мисля си...ако САЩ са такива конспиратори и кроят планове за икономическо превземане на едни и разцепване на други...Що не си отворят границите за страни като БГ? 300-500-600 хил емигранти няма да ги съборят, но пък така ще подкопаят икономическата стабилност на страна от ЕС, и то без да се намесват!?
1
 
13
 
6
преди 5 месеца
Хааахаха... Стиснали си ръцете... :lol: Като в един стар виц:

Педро се осуква под балкона на Палома с очукана китара, с идеята да топне чушлето и пее ли пее, с пълно гърло: "Куку-руку, Палооомаааа..."
А от балкона Палома му отговаря: "С к-ур у руку, па доомааа...!"
0
 
29
 
5
dzk
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Стига с тези фалшиви новини. Нищо не сме си "стиснали". Искането за 3% си е искане на Щатите от поне 10 години, и нищо не се е променило. просто опит на Захариева да си припише какво добро е направила тя в Щатите и как им е извила ръцете да се съгласят на нещо. А прословутата 'спогодба за здравна защита" ми изглежда опит за закърпят дупките на Здравната каса, или поне частично да си измият лицето от срамното положение което цари там. Да се признават здравни вноски направени в Щатите, тук в България ми изглежда мисия невъзможна, просто защото здравните вноски там стават на съвсем друг принцип, и той не е държавен. Просто още една екскурзия на няколко незначителни държавни служители, със нулев резултат (и по-скоро отрицателен ако вземем предвид и финансовата страна) за държавата.

1
 
12
 
4
KPetkov до: vzhekoff
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Представям си Германия да въведе визи за американците заради шепа българи, или пък Холандия. Това С в ЕС е само за заблуда на противника :)
1
 
10
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Друг е въпросът, че не сме се затичали да ходим да им работим на американците. Най много, нещо с цел туризъм, да направим някоя друга снимка за Фейса ;)
3
 
17
 
2
vzhekoff до: forexar
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Случаят ще се разреши само с реципрочни мерки и то не само от наша страна, ами и от ЕС.
3
 
31
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
СРАМ !!!

Почти всички държави в европейския съюз нямат визи за САЩ, а ние сме много щастливи и усмихнати, че ще ни взимат пари и губят времето в унизителна процедура за кандидатстване за визи, НО ще пускат по някой друг от кандидатите.

СРАМ !