Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Венецуела иска да си върне от Bank of England злато за близо 550 млн. долара

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се разпореди в края на миналата седмица да бъдат въведени санкции, за да се блокират операциите със златните запаси

1
 
8
 
4
преди 6 месеца
а англоговорящото племе не им връща на хората парите, после що немали ко да ядат, еми шефовете от Козяк 16 на наще тролове ги умориха венецуелци, а за нас има специален наложен геноцид, той е специален щот сме у ЕС "манната небесна" ......

Улица "Последна" - част 1
https://m.youtube.com/watch?v=fkHUrlQfESM&t=1072s

Улица "Последна" - част 2
https://m.youtube.com/watch?v=vxcVLl3rJcU
3
 
20
 
3
преди 6 месеца
А защо никой не пита настоящите управници какво се случва с българското злато което Милен Велчев закара в Англия преди 16 години? Защо никой не казва, че ние също като Венецуела не можем да си го вземем?
1
 
20
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
а в същото време Bank of England иска да изясни какво възнамерява да направи латиноамериканската страна със скъпоценния метал, пише БТА.
----------------------------------
Не съм фен на венецуелските управляващи, но Bank of England (или която и да е друга банка) няма никакво право да пита какво ще прави някой с своите собствени активи.
А тутакси трябва да си му ги даде!
4
 
16
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Бре да му се невиди, САЩ колко добрички били. Направо съм поразен от добротата на американците, както се вика като ейменско дете поразено от американска ракета :)

"... администрацията на САЩ планира да попречи на венецуелските власти "да разхищават богатството на Венецуела за свои корумпирани цели" и "да навредят на инфраструктурата на Венецуела и екологията на страната заради безстопанственото управление".