Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Volkswagen обмисля възможността за нов завод на Skoda в България

Заради силните продажби на марката надзорният съвет на Volkswagen обмисля възможността за откриването на нови производствени мощности

0
 
0
 
7
supertrader до: das
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вече и Мерцедес и Порше са крехки. Само баварците държат но и те направиха модели с чупливи мотори.Интересно електричките ще ги направят ли трошливи.
24
 
7
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
И аз никога не бих си купил Шкода, като ги помня какви дървета бяха някога, сега колкото и да изглеждат по пасатски, ни искам и да чуя за това, някък си не им доверявам. А и ако ми трябва такъв тип автомобил не виждам нито една причина това да е Шкода.
5
 
15
 
5
KPetkov до: das
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Горе-долу до 2008 г. ги правят здрави и оттам нататък нещата нещо стават доста зле. Това не е само за шкодите, а също така и голямата немска тройка, т.е. и шкода. Мисля, че е заради някакви стандарти от типа на: колата да е по-мека от пешеходеца/купувача, но не съм срещал задълбочен анализ, а само мнения на хора, работещи по представителства в България :) Сменят материали с цел да са по-леки, т.е. по-малък харчлък на гориво и колите стават някак си по-"крехки". В Германия може и да работи, ама по българския лунен пейзаж нещата са по-сложни. Отделно, кой производител иска продуктите му да изкарват по сто години :)
26
 
9
 
4
das до: mrynmryn
преди 4 месеца
Не знам как са били 2004-2005г., но нашите бяха от 2012г. Рядко срещан ***. Може би са ги поевтинявали и оптимизирали с годините, но аз Шкода за личен семеен автомобил не бих си взел след натрупания отрицателен опит с марката. За съвсем малко повече пари човек може да си вземе къде по-читава марка.
8
 
20
 
3
majnata до: das
преди 4 месеца
абе то да е само шкодата ... всички нови коли са тъй ...ако отика пет години , супер ... после нова , туй е целта .

4
 
45
 
2
mrynmryn до: das
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Имам 3-ма познати, които си купиха различни модели (нови) около 2004-2005, до момента никой не се е оплакал. А разликата между личен и служебен автомобил е голяма. Не случайно са казали - служебната кола е най-бърза!
41
 
6
 
1
das
преди 4 месеца
Като за България може и да стават Шкодите, но опита ми с тях е плачевен. Ако трябва да ги сравняваме като качество и надеждност са дори под Дачиите, въпреки по-високата си цена. Единствено двигателите им са добри, но и на Дачиите също не са лоши. От там нататък, купето им е отвратително, пълно с евтина пластмаса която много скоро започва да се криви и да скърца. Веднъж ни раздадоха служебни Шкоди, нови, почти половината едва стигнаха до изтичане на гаранцията. Така че бягайте от Шкоди.