Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

ИПИ: Залагането на дефицит в Бюджет 2019 е неразумно

При провеждането на реформи трябва да има дебат и обществен консенсус, за да се преодолеят дисбалансите, препоръчаха икономисти

0
 
0
 
2
преди 5 месеца
В проекта за държавен бюджет на Република България за 2019 година се запазва най-сигурното условие за провалът на премиера Бойко Борисов.
Ситуацията:
В проекта за държавен бюджет на Република България за 2019 година се пренебрегва истината, че централната банка е с противоречиви основни дейности: полезни участия и вредни намеси в икономиката.
Поради местна проява в Република България на световна грешка за липса на защита срещу щети от вредните намеси на централната банка, българите сме с нарастващи страдания. Подсигурено е правителството да е със съдба на жертва. Доказано е, че по-доброто изпълнение на прилагания неправилен модел държавен бюджет на Република България подсигурява по-голям провал на премиера Бойко Борисов.
Спасението от нарастващи страдания в Република България е постижимо с държавен бюджет на Република България, в който се отразява прилагане на защита срещу щети от вредните намеси на българската централна банка.
0
 
2
 
1
преди 5 месеца
Най добрия бюджет на добрите фин министри е балансиран бюджет Приходите да отговарят на разходите Този ни фин министър вече 4 години залага бюджети с дефицити а те приключват с огромни излишъци Това е срам за майстора на бюджетите т с фин министър Да се обърне за съвет към Милен Велчев които за всичките си години на фин министър изготвяше и изпълняваше БАЛАНСИРАНИ БЮДЖЕТИ