Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Експерт: България е първа в Европа по брой на жени в IT сектора

Опитваме се да привлечем българите от чужбина, за да преодолеем липсата на кадри, посочи Ивайло Славов, изпълнителен директор на "Булпрос Консултинг"

0
 
2
 
4
преди 5 месеца
Все някога трябва да стигнем до такова умствено развитие, че за нас да е важно, не какъв пол е човека, а дали може и дали го може качествено. Като казвам без значение какъв пол е, искам да съм ясен, че не говоря за извращения, а за класическата дума пол - мъж/жена!
1
 
0
 
3
zelka007 до: studioaa
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
пропусна тричане на кучета ...
0
 
5
 
2
преди 5 месеца
Не знам защо се опитвате агресивно да пробутвате безумните лозунги на 60-те години. Днес е почти 2020 все пак и такива среновековни ценности мястото им е в музея на глупостта, а не да се леят като река от всяка родна медия. Ние българите НЕ ПОНАСЯМЕ прогресивните ценности на 60-те и ние си имаме наша култура и начин на живот и морал и нямаше нужда от ценности като права на човека, еманципация на жените, права на животните, околната среда, децата, малцинствата и прочие и прочие. Колкото и да е лоша нашата култура и морал тя си е наша и не не искаме вашите гнусни прогресивни ценности да я заменят тази култура.
4
 
3
 
1
преди 5 месеца
Наместо да дундуркат дечица , еманципираните кифли правят "кариера" и къде 40те , след много "удоволствия" , остават в къщи в компанията на някоя котка ... щот никой не ги трае па и за нищо не стават !