Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Бизнес старт: Тръмпономиката е събитието на годината

В България отново се заговори за балон на имотите. Има усещане за такъв, твърдят водещите на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria

5
 
1
 
8
khao до: ABBA
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
добри божилов е стар интернетен *** известен на всички ... даже ако не се бъркам се беше кандидатирал ор Партията на Барека ил на Яне .. абе една от тия дето са за патерица на ДПС ... така че не ми ги хвали тия, дай нещо от някой грамотен !
5
 
1
 
7
khao до: ABBA
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
тъъъп, Мадуро не е собственик на Венецуелското злато !
3
 
8
 
6
преди 4 месеца
Бизнес старт: Тръмпономиката е събитието на годината

Аз мисля друго:

Английската централна банка отказа да върне 14 тона злато на Венецуела… И ние държим 20 тона там…

"Президентът на Венецуела Николас Мадуро поиска да изтегли от Великобритания 14 тона злато, депозирано от страната му там.

И… получи отказ.

Първо го мотаха 2 месеца, с аргумента, че не могат да намерят застраховател, който да издаде полица за транспорта.

Сега директно отказаха, “защо не знаели за какво Мадуро ще ползва златото”.

Сякаш е тяхна работа за какво един собственик ще ползва собствеността си.

Ударът е брутален, по същество се краде от една закъсала държава, просто защото не върви по свирката на Вашингтон и се опитва да е свободна. Заради това, САЩ са наложили санкции, които сриват икономиката на Каракас.

Сега и директно им присвояват златото.

Да припомним, България има общи 40 тона златен резерв, от които половина стоят в Лондон. Това са около 800 милиона долара по днешния курс.

Уж сигурно място, уж финансов център на света.

Реално – леговище на крадци и престъпници.

Като се запитате защо те са по-богати от нас – ето затова – защото винаги и всякога са крали. За запада кражбата е начин на живот…
И ние напираме да ставаме “все по-западни”…

Добри Божилов, Komentari.com"
4
 
2
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
при положение че апартамент в младост струва повече от средна по размери къща с двор в САЩ, дали е само усещене за балон, а ?
5
 
1
 
4
khao до: ABBA
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
не *** ги прецака, щото не донесоха турбини за Крим ... :):) и понеже ватниците не произвеждат нищо, изпрати иракчаните при протежето си Дони ...

Моя фейк нюз е по добър от твоя фейк нюз, йо ! :D

3
 
3
 
3
преди 4 месеца
Ясно е, американският президент Доналд Тръмп е със стопански провал.
С ежедневни държавни заеми за около 3 милиарда долари президентът Доналд Тръмп успява да спаси САЩ от финансов крах.
Източникът за актуалните щети в САЩ са вредните намеси на Федералния резерв, ала обществена отговорност за тези щети е на президента Доналд Тръмп.
1
 
6
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Говорят за професии в бъдещето и проявяват вълнение и загриженост за тях. В бъдещето няма да има нищо друго освен професията на професионален революционер. Огромната маса ще е без работа, няма как да бъдат заети в сферата на изкуствения интелект - колкото и да е изкуствен, все пак си трябва и малко естествен от страна на работещите. Ще има пълно опростачаване на населението, за да може да понесе всичко това. Освен недоволство, човек няма да изпитва нищо друго. Правителствата ще бъдат принудени да изграждат бутафорни крайцери под път и над път, които да гърмят по примера на Великата октомврийска революция, за да има хората с какво да се занимават. Каквито и блага да падат от небето, човекът ще е доста закъснял с еволюцията си, за да съумее да седи по цял ден с отворена уста и да чака да му влезе нещо. Навремето в казармата имаше догма, съобразно която никой войник не биваше да остава без занимание, било то и най-безумното. Защото иначе пощурява, така е устроен човекът. Какъв Homo очакват апологетите на идващите времена, знае само Делфийският оракул. Седем милиарда нищоправци, за които няма да е необходимо да могат нито да четат, нито да пишат, си е вълнуваща перспектива. Останалите един милион ще поддържат изкуствения интелект, който изкуствен интелект в един момент ще може и да се самоподдържа. И накрая ще стане точно това, от което Стивън Хокинг се опасяваше приживе - мързеливи роботи ще къркат по цял ден в кръчмите, а човеците с препаски на слабините ще издават нечленоразделни викове и ще ги замерят с банани.
4
 
5
 
1
преди 4 месеца
ДЕМОКРАТУРА или Диктатура на демокрацията

П.п.: Дедо Дони прецака със заповед SIEMENS с 5 000 000 000 евро - със заповед към иракското правителство да скъсат договор и да го сключат с янките.....