Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Нено Димов: Никой не знае точната площ на концесията за ски зона Банско

Екоминистърът очаква да бъде упълномощен за преговори за концесионното възнаграждение

1
 
2
 
5
Mavi Goz до: studioaa
преди 1 година
Муньо, писти не се строят! Личи си колко си помирисвал писти и ски... ама да се изонодеш тука, да си изрецитираш есето... Писти се прокарват, обикновено чрез изсичане на гора. Във Франция и Германия, както и в Австрия, Швейцария и Италия пистите са в Алпите - не знам дали си доучил до там да знаеш разликата между Алпите и Пирин и Витоша, но в Алпите пистите започва от там нагоре, където свършват нашите върхове, демек - от 2000 м. н.в., а там гора вече няма... Изобщо, видела жабата, че подковават коня и тя навирила краци. В резултат я нае бали... :lol:
В България никой не се бори да строи писти - писти има, колкото позволяват планините и ако си стъпвал некога на ски, ше знаеш, че има достатъчно площ за каране. Борбата е да се строят кръчми и хотели покрай пистите, щото такива кибици като тебе требва некъде да лочат бира и ракия цел ден и цела нощ и после некъде да преспят, докато си оправят главите. Това става лесно и без писти. Като на морето - 70% от гостите на хотелите и кръчмите не влизат в морето нито веднъж за престой от 1 седмица. Останалите 30% не плачат за още плажове. Има зор само за паркинги, като у Банско пред кабинката... :lol:
Не знам какви са и кои са зелените талибани, ама ако се разходиш до нашето море, ше видиш само бетон, празни плажове и пълни кръчми - това ако не е талибанлък, здраве му кажи! А сега и планините са наред.
Писти му се достроили на наш ***... :lol:
И я покажи некъде колко и къде са "построени" нови писти у Франция и Германия, щом си такъв експерт-пистаджия?
0
 
4
 
4
преди 1 година
Как така никой не знае, ми вие за какво сте там бе?! Това е абсолютно подсъдно. Безстопанственост ли е, умишлени умуществени вреди за даржавата ли са?
11
 
4
 
3
studioaa до: lyusien
преди 1 година
Единствено в България зелените талибани не спират да протестират срещу строежа на няколко писти по планините ни и вече 20 години не може да построят и 10 километра писти в цялата страна. През същия период във Франция и Германия са построени 100-ци километри буквално, но там протести няма. Зеленият талибан обкновено е грантаджия на америка за България или някое друго чуждо посолство и има морала на Вазовия кириак стефчов, загрижен уж за природата, а реално загрижен да не загуби чуждите грантове, от които се храни. Долу европейския съюз, долу европа. Европа няма никакво право да ни казва какво да правим с нашата територия.
4
 
5
 
2
преди 1 година
Този човек за идийоти ли ни смята Това е министъра които сас точност трябва да знае каква е площа на концесионият договор Ако това го е нямало когато тои е станал министър е трябвало веднага да го направи а не сега да говори глупост Ето за това трябва да се протестира За това че живеем в държава без правила и живеем в държава на измамите я
4
 
15
 
1
преди 1 година
Или казано на френски: Куче Влачи Рейс...
По-страшното е, че същия хардакуш готвят и за Витоша... !