IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цв. Цветанов: Няма предпоставки за предсрочни избори

Позицията на ГЕРБ е, че работодателите в страната трябва да повишават доходите на служителите си

15:53 | 25.11.18 г. 1
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

В момента няма предпоставки за провеждане на предсрочни парламентарни избори в страната, каза днес във Варна председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който се срещна в крайморския град с членове и симпатизанти на формацията, съобщава БТА.

Според него предсрочният вот е виждане на опозицията от БСП и президента Румен Радев, които координирали позициите си.

ГЕРБ има управленска програма, която изпълнява стриктно, включително за нарастването на минималната работна заплата, посочи Цветанов. И допълни, че позицията на партията е, че работодателите в страната трябва да повишават доходите на служителите си. 

Поддържаме постоянен диалог със структурите в страната - нещо, което е ключово за всяка партия, допълни Цветанов. По думите му в резултат на проведената вчера среща с представители на малкия и среден бизнес в Поморие, вече е свалена от обществено обсъждане проектонаредбата на министерството на икономиката, свързана със земеделските производители и зареждането им с горива. Документът ще бъде представен отново за обсъждане, след като се направят нови работни групи и се намерят решения на проблемите.

Зам.-председателят на ГЕРБ потвърди, че партията ще спази традицията да се яви самостоятелно на предстоящите избори през 2019 г. "Това е форма на отговорност, ГЕРБ получава подкрепа, защото заставаме пред избирателите и никога не сме се крили зад някой друг", посочи Цветанов.

За Варна и кандидата за кмет на партията той посочи, че развитието й през последните години показва, че няма основания да се твърди, че Портних не се справя с поставените задачи. ГЕРБ показа, че може да управляваме града по начин, който да отговаря не само на очакванията на жителите му, а и на всички, които го предпочитат като дестинация, посочи Цветанов.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:26 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
DarkStar
преди 5 години
предлагам Цветанов да дойде следващият път във Варна като:шофира сам собствен автомобил, да намери място за парикране, след това да се поразходи по остатъците от тротоарите до строителните площадки, да огледа облепения център на града с реклами на бързи кредити и ремонт на покриви,после да се качи да изпробва "интегрирания" градски транспорт... (и да си носи монета от 1 лв. за машинките иначе може и да го глобят...)да посети "Дупката" в центъра, която струва 43 млн. лв. за Герговпосле да посети централата на "Хидрострой"След това отново да даде интервю относно "очакванията на гражданите"...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още