Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Политолог: Българинът подкрепя държавния бюджет, когато той отпуска средства

Единствената реформаторска мярка, която среща одобрение, е намаляването на заетите в държавната администрация, посочи Димитър Ганев

3
 
2
 
6
khao до: mick
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
зимай и ти ве таварищ ... и кой те кара да им работиш за напечатаните пари, работи за куони като през съвецко време :):)
3
 
4
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Така наречените развити демокрации крадат от останалите.. като си раздават напечатани пари на корем и с тях купуват каквото си поискат от останалия свят.
5
 
4
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Кажете ми една държава в която гражданите са съгласни да плащат повече за нещо? Защо мислите развитите държави имат трилиони дългове над 60% от БВП даже някои и 100% че и нагоре. И това десетки години?

Всички пенсионни програми в развитите държави се финансират с напечатани пари. Удобна работа - другите държави да работят и да им плащат удобствата.

Демокрацията е самоубийствена за държавите без лесни пари/взимат лесни трилиони с мижави лихви и после уж ги рефинансират/. А на другите не стига, че не дават кредити ами им ги дават с огромна лихва..

Махнете дълговете и развитите държави ще станат джуджета.. и ще изчезнат за няколко години - те не могат да съществуват без тях.
2
 
11
 
3
преди 7 месеца
Аз НЕ одобрявам държавния бюджет, който отпуска средства, защото тези средства се харчат или за социални помощи на римляните от гетата или потъват във фирмите на наши хора от партията майка герб - фирмите на сокола, фирмите на черепа и на дебелян. Аз искам държавен бюджет, който харчи абсолютен минимум и не отпуска средства, защото ползва от това няма и всичко се краде от правилните хора.
0
 
10
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
а 70% одобряват харчовете, защото не участват в събирането на средствата

0
 
13
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
80% от българите харесват квото им кажете ....