IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдещето на капиталовите пазари в Централна и Източна Европа – във фокуса на Investor Day

Влиянието на MiFID II върху инвестиционните решения е ключова тема на събитието, част от Investor Finance Forum

13:54 | 28.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Снимка: Investor.bg

Припокриват ли се очакванията и реалността след влизането в сила на правната рамка MiFID II – това ще дискутират доказани експерти от сферата в рамките на първия панел на Investor Day, част от Investor Finance Forum, на 30 ноември в Интер Експо Център, София. Част от лекторите са Иван Такев, CEO на Българската фондова борса, Стоян Николов от БЛИП и Даниела Пеева, председател на Борда на директорите на Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България. Модератор на панела ще бъде д-р Магдалена Иванова, forex редактор в най-авторитетния източник за финансова информация - Investor.bg.

Investor Day ще започне в 13:00 часа и ще срещне институционални инвеститори и представители на капиталовите пазари в страната с публични компании от региона. Всички те ще обсъждат и анализират най-важните новини около капиталовите пазари. Investor Day се провежда в рамките на седмото издание на най-големия форум на инвестиционната общност в България и региона – Investor Finance Forum.

В рамките на Investor Day ще се състои и дискусия на тема „Бъдещето на капиталовите пазари в Централна и Източна Европа“, която ще предостави трибуна на представители на регионалните фондови борси. Александру Стефан, финансов анализатор от Фондовата борса в Букурещ, и Иван Щериев, изпълнителен директор на Македонската фондова борса, ще дадат релевантни и значими за инвестиционната общност примери, разгледани през призмата на собствения им опит на местно ниво. Тази дискусия също ще бъде модерирана от д-р Магдалена Иванова, която освен това ще представи и свой анализ по темата. Той включва факторите, които променят капиталовите пазари в региона, както и прогноза за това как ще приключат годината – с експанзия или със загуба на доверие от страна на инвеститорите. Пълният материал на д-р Иванова ще бъде публикуван на Investor.bg.

Investor Day ще завърши с анализ на най-успешните публични компании в региона за 2018 г.

За регистрация и подробности за програмата: http://financeforum.investor.bg/.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:54 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още