Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Кабинетът отпусна допълнителни 8 млн. лв. на общините за транспорт на ученици

7,3 млн. лв. от бюджета на МОН отиват за обезщетения на персонала за месеците септември и октомври 2018 г. поради намаляване на числеността

0
 
0
 
1
преди 2 дни
Вместо да носърчите с 1.5 КБ, а и с повече талантливите, усърдните и здраво учещите ученици, за да се развиват - а и да почувстват специално отношение, за да останат в България - вие ги пилеете за малки хъхреци, защото не умеели да говорят членоразделно !!!!

Ако те се нуждаят от допълнителна работа, свързана с разходи, не трябва ли тия разходи да бъдат избити от гнъсните им родители, дето са номер 1 в папкането на всевъзможни помощи и много добре си знаят правата, но когато става дума за задължения - и то основното - да научат малките си на официалният език в държавата, ги няма никакви ????

Ако някое ***, влизайки в училище, не умее да говори по Български, "родителите" му да бъдат заставени да върнат всички помощи, които са взели за него още от раждането му !!! Защо им ги даваме тия пари - да възпитават бъдещи полезни граждани ли, или да се наливат денонощно с ракия?