Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Проф. д-р Стефан Петранов: Икономиката може да расте с 4% средносрочно

Колективното трудово договаряне страда от проблеми, посочи председателят на управителния съвет на Института за устойчиво икономическо развитие

0
 
1
 
3
Alx
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
4% си е съвсем реалистичен процет само че е необходимо една дребна подробност, цялата политическа класа да спре да краде сякаш ще живее 200години.
0
 
9
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Откъде измисли този темп на растеж 4%, Стефане? Стори ти се добре? Личи си как се стараеш да бъдеш позитивен, или поне и тако, и вако. Не се ли вслуша в международни организации и усета си, че темпът ни спада? Какво му е добре на бюджет 2019? Че налива в нереформирани сектори и нищо добро няма да се случи? За всеки случай си го споменал, но толкова А има ли на практика колективно трудово договаряне? Шефовете на синдикатите плътно следват политиката на управляващите, за да са си добре с тях и НИЩО по същество не правят. Все едно че ги няма. Не четете за протестите във Франция. Те са нормална страна (все още), ние сме "изметнати" - колкото и да са справедливи исканията на хората, такива като цецка - страния министър и деса - странен депутат- ще излязат да ругаят, че вражи сили ги подклаждат срещу свещения ГЕРБ.
1
 
7
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ПРОФЕСОРЕ,
Да ти имам титлата и заплатата.

Иначе не мисля като теб толкова позитивно.
Особенно като знам как само след месец РУСКАТА ГАЗ ще превърне в нещо като ЗИМНА ПРИКАЗКА цялата ни страна и икономиката ни.

АМА ДА МИСЛИМ ПОЛОЖИТЕЛНО.

Мислите са нещо което могат да те накарат да виждаш реалността по друг начин като например , че след месец идва МАЙ , а не ЯНУАРИ и вече ще сме се хванали не за палците , а за зеленото.