Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Гърция се превръща бавно в икономически отличник

Икономиката на страната се разширява за девето поредно тримесечие, БВП се е разширил с 2,2% на годишна база за периода юли-септември

1
 
7
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тръбата с газа колко години минаваше през Украйна,и украинците бяха по бедни от нас,а сега даже и са нападнати от този който им пусна тръбата.Не случайно новат тръба ще минава през Турция,щото там зелени човечета не магат да се появят.
0
 
8
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Турски поток не е минал през Гърция все още т.е. Икономиката им не расте заради него. Освен това те изграждат южен газов коридор (азерски газ) и терминал за втечнен газ. И айде стига сме си мислили че тази или онази тръба ще ни оправят. 2-та млрд печалба за 20г от българския поток са капка в морето.
2
 
11
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Е с кого ще ни плаши нашият премиер сега? Не правете това, не искайте това, за да не станете зле като гърците. На гръцките пенсионери по 2000 лева за Коледа, на българските с най-ниски доходи - ТОЙ им дава по 40 лева и да викат ура. Ципрас ще съумее да прекара Турския поток през Гърция, защото нашият скоклив премиер търде много се обръща и завръща.