Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Забравете дефицита: Италия трябва да се тревожи за демографската си катастрофа

Италия е на второ място в света с най-голям брой стари хора след Япония с близо 1,7 пенсионери на всеки млад човек

   1| 2| 3| 4    
4
 
14
 
33
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Е как да има прираст в ЕС и в БГ, като официално около 60% от новородените са ко-пе-ле-та, лесбииките, педерасттите и джендърите се увеличиха многократно. Порното стана достъпно и на младежите не им се е б е, а само мастурбират. Отделно висят на компютъра вместо да ритат топка и ходят на работа, че и до магазина с кола вместо пеш, с колело или тролей от което пиш-ките остават меки. Добавяме и гадната храна - гмо и пилета с антибиотици от които на момчетата растат ци-ци, а на жените мустаци, отделно ако работиш детето ти няма право на ясла, защото с предимство са безработните и копелетата
0
 
1
 
32
khao до: deant
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ае пак почнахте а комплиментите... мерси. :):) а ти защо имаш само едно дера, а не минимум три ?
Да пробвам с въороси ако мога да те/ви накарам да разсъждавате...
2
 
4
 
31
Sakamano до: abdul
преди 5 месеца
Достатъчно много за да предизвикат глобални климатични промени. Хората имат нужда от индустрия, без която повечето от тези 50 човека не биха оцелели. Това което ги спасява са технологиите, но те също и влошават качеството на живота. Дишаме мръсен въздух, пием пречистена вода, ядем химически обработена храна, трябва да пестим енергия и ресурси които са ограничени. Заради тях по света се водят войни. Никой от тези проблеми нямаше да съществува ако световното население беше 10 пъти по-малко от сегашното.
1
 
1
 
30
abdul до: Sakamano
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пълни глупости. Средно 50 човека на кв. км. непретеглено спрямо площта е нищо.
https://bit.ly/2QhP18l
2
 
1
 
29
Sakamano до: abdul
преди 5 месеца
Говоря ти за глобален, а не регионален проблем. Явно доста бавно вдяваш.

2
 
1
 
28
deant до: khao
преди 5 месеца
да на всички. само на кхао разсъжденията са правилни. за мене факт. вярно, предното поколение е виновно за изграждането на сегашното спор няма. но факта е факт, както и последиците после ще са факт.
3
 
0
 
27
khao до: deant
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ние... предишното поколение/родителите на новото.... твоето дете не го възпитаваш само и единствено ти! .... ето заради подобни неща твърдя че разсъжденията на всички са в грешна посока по този. "Проблем".
1
 
6
 
26
deant до: khao
преди 5 месеца
не знам какво да ти отговоря. всеки си има глава на раменете. моето дете е на 7 години и аз го възпитавам. понеже овореше на НИЕ, предполагам сам се слагаш в групата на провалилите се. Разсъждението никак не е встрани, а една истина избягвана от всички. Броя на децата разбира се е много важен. Както всичко не бива да се изпада в крайности, но прекалено многото деца са впъти по добре от отрицателния прираст ако говорим за население на държава и в частност ЕС. Иначе да - за световния проблем е хубаво, че на едно място е в минус. Но после да не мрънкаме, когато всичкия "развит" свят започне да се срива.
1
 
6
 
25
abdul до: Sakamano
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Под "международен", коя точно държава без проблем с демографията точно визираш или просто така..?
Пак да питам.. кой ще е този международен натиск, който ще скочи срещу урбанизацията, където впрочем текат реките от пари и ще лобира за селото.
Пренаселението е в градовете, не на планетата. Затова ти казвам - качи се на някой селски автобус да преброиш свободните места, а недей да пишеш глупости за пренаселената планета.
3
 
4
 
24
khao до: vzhekoff
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
даже гл.упаците в северозапада с около 100 точки по интелигентни от варненските *** ! Все пак ние сме по близо до Запада и до цивилизацията :):)