Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Канада арестува дъщерята на основателя на Huawei по искане на САЩ

Вашингтон настоява Мън Уанджоу, която е финансов директор на китайския концерн, да бъде екстрадирана в страната

   1| 2    
2
 
9
 
13
преди 5 месеца
Канадските власти във Ванкувър са арестували главния финансов директор на Huawei Technologies Co. по искане на САЩ заради ПРЕДПОЛАГАЕМИ НАРУШЕНИЯ
---------------------------------------------------------------------------
хахахахах хахахаха нещстаттните Сашовци с техните изгнили Япъли така ли се спраат "с конкуренцията" ?!?! пахахахаха еееееййй отдоле трола Сократ бившия Конь и Юристка пак се е развилнял, са кат гледам се е разревал за "режима на Китай" че оня ден ревеше за "режима на Джуджаро" ...... ееейй да са живи и здрави "гадните режими" да унищожат отроввното англличано сашовско племе И да освободят народите от световна тирания ..... ааайде айирлия да е АМИН !!! ..... :))
5
 
5
 
12
khao до: pinoccio
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
никога не си настройвал мрежово оборудване, нали ? :):)
15
 
4
 
11
Sokratus до: pinoccio
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
E това е изненада. На някои са почнали да им шумят Юани!
Браво дървени ми братко. Качил си нивото Юани вместо рубли!
Поздрави на Джузепе, изпозлвал е умно дърво!
хахаха
8
 
20
 
10
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Зад този арест стои залп на американската администрация срещу ККП. Справедливият съд тук няма нищо общо. NSA не обяснява никому нищо, казва - това касае националната сигурност и точка. Справедливият съдия даже не може да си намери чукчето. Затова и формулировката е такава. Защо не го пратят на арбитраж това обвинение? Ами защото не е необходим никому. Но ККП едва ли ще остави така нещата предвид онова, което е предопределила за HUAWEI - да стане безапелационен номер едно в света до 2050 година. HUAWEI може да е частна корпорация, но без санкцията на ККП тя не може дори един чифт обувки да подари на Мелания Тръмп. Все едно в оборудването на CISKO няма всичко това, в което обвиняват сега HUAWEI? Китайците затова не искат никакво американско мрежово оборудване и си имат техни операционни системи, браузери, фейсбуци и туитъри. Както и руснаците. Това е война, в която китайците са вероятни победители. Не става въпрос за вземане на страна, но такива са фактите.
7
 
3
 
9
khao до: deant
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
лооошо ако е така, но се се учудвам, чат пат и тук излиза някой "професор"-"ерксперт" от УНСС дето доказва че си прав

5
 
7
 
8
khao до: Trustcrusher
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
по сравненията ще ги познаете кво са разбрали :) Да ти кажа надали им се сърдят заради мобифоите, по ще да е заради мрежово оборудване, тел. централи и други по хай-тек неща, които епъл не ги произвежда така или иначе :):)
0
 
6
 
7
abdul до: Trustcrusher
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"невидимата ръка" :-D
впрочем и тук си имаме невидима ръка. Даже две - едната поема 15К, другата пише SMS-и.
1
 
14
 
6
deant до: khao
преди 5 месеца
в книгите по мениджмънт и финанси има добре описани начини за крадене на пари, като е избегната думата крадене. поне по мое време такива бяха учебниците. сега не знам, но като гледам кадрите, май са по-зле.
11
 
6
 
5
Sokratus до: Trustcrusher
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Без теории на конспирациите Разрушителю на тръстове. Apple къде си правят телефоните? Да не би да е в Китай? Май са доста уязвими, ако правят проблеми на Huawei. Компания, кото има връзки (дебели при това) в китайското правителство!
Меджу другото май си разрушил и последният тръст защото са изчезнали
;)
8
 
19
 
4
Trustcrusher до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Жалкото подобие на компания apple загуби първенството за сметка на huawei и това е тяхната идея за конкуренция и печелене на пазарен дял, а фактът че го правят през американската администрация и съдебната им система казва достатъчно. Това дето 90% от цената на iбоклуците отивали за маркетинг май е стара информация. Сега явно солиден процент отива за подкупи. А относно кражбите - как според теб компания, която дава 5% от приходите си за R&D може да върви в крак с конкуренцията откъм нови технологии....той отговора маха с байряче според мен...