Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

С 2018 г. приключва периодът на поскъпване на долара

След големите разпродажби през последната година активите на развиващите се пазари могат да се окажат големите печеливши през 2019 г.

2
 
5
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Системата САЩ - КИТАЙ , при която едните са КОНСУМАТОРИ , а другите ОБСЛУЖВАЩИ ГИ ще продължи да действа, като всички останали зависимости с трети страни ще са функция на тези отношения.

Ще продължи ли този танц между двата гиганта и докога?

Ако зависеше от Тръмп той би се разделил с Китай на мига но се оказа , че тази негова идея е КАУЗА ПЕРДУТА.

КИТАЙ Е ЗАХАПАЛ САЩ КАТО ЗМИЯ ЖАБАТА , вкарвайки в нея соковете на разложението и разпада.

Не се ли превърна АМЕРИКА в кученцето на ПАВЛОВ изградило един УСЛОВЕН РЕФЛЕКС моделиран в канцелариите на ЦК на ККП ???

Този УСЛОВЕН РЕФЛЕКС е довел САЩ до такива зависимостти , че те без КИТАЙ и работещата за нея икономика не биха богли да съществуват!

Тръмп е обречен защото проблема вече не е в Китай , а в изграденото в САЩ консуматорско общество, което не може да съществува бз Китайските глезотии!!
11
 
11
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Курса на долара в края на тази година трябваше да бъде 1.40 - 1.50 за лев, но ФЕД изкуствено го задържаха над реалното ниво с повишаването на лихвите. Всяко изкуствено нещо е временно, нали знаете.
6
 
9
 
2
преди 4 месеца
Иде време доларът да пада. Огромната финансова помпа трябва да препомпи еди ресурси, така или иначе.
3
 
10
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
С други думи - отново се заформя ситуация,която да способства ново ограбване на спестяванията на населението по света - В Америка, Европа, Англия... Борсите са в стръмен спад, което не беше очаквано само от наивниците вярващи в мантрата "непрекъснат ръстеж". Борбата Рокафелър-Ротшилд се задълбочава. Но сега е време за празници...да гледаме телевизия, турски сериали и реклами на Дуфалак и памперси и да не мислим за нищо...точно както през всеки друг ден от 365-те. Buon Natale