Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Преслав Райков: Арестът в Huawei се дължи на страховете на САЩ

Внедряването на напредничави технологии от Huawei и големият ѝ достъп до лични данни на американски граждани е основното опасение на Вашингтон

1
 
10
 
9
julian12 до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това че го работиш не означава, че си специалист. Незнам как не ти писна всеки да те нарежда в тоя форум. Ама си кух деебил
4
 
24
 
8
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Мдаа просто САЩ са поръчали тази компания. За да печелят точки в търговската война с Китай. Че нещо почват да издишат и се страхуват да не глътнат вода.

Просто се оформят 2 лагера.. САЩ и длъжници на САЩ срещу останалия свят. То и преди е било така, ама не беше толкова ясно изявено това разделение. И преди минаваше номера - демокрацията е голяма работа.. другите са недемократични и правата на човека алабала. Оказва се, че всичко е да се обере останалия свят за да може "развитите демократични" страни да си печатат на воля и приватизират на воля.
7
 
4
 
7
khao до: doba
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ГДПР е само европейска регулация за гражданите на ЕС ... майтапчия !
11
 
4
 
6
khao до: pinoccio
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
еми от около 12 години тАва работя, може би за това и незнам къде се събират швестерите, но и днес научих нещо ново ... поне веднъж и Ти беше полезен, браво !
4
 
18
 
5
преди 5 месеца
Мхм, когато минават данните през Cisco или Alcatel рутери и т.н. машини данните са защитени, а през HuaWei не са?..
Много въпроси има тук.

Да не би в хАмерика потоците информация не са криптирани и предпазени от незаконен достъп? GDPR??? Майтапи...

5
 
16
 
4
pinoccio до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Стига си подскачал като някой швестер в тъмното пред Министерство на земеделието. Доскоро не знаеше как се броят зайците, и още не знаеш, сега взе да разбираш от киберсигурност.
23
 
9
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
евала инвестори, финансов анализатор се изказва по технически въпроси :):) ей тоя си заслужава титлата "Експерт", както обичахте да пишете до скоро
7
 
34
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
„САЩ се страхуват от Китай, тъй като страната става световен лидер, що се касае до технологичното развитие. Американските регулатори и компании изостават съществено от китайските си конкуренти“.
и по стар каубойска обичай водят пищова.
8
 
39
 
1
GVM
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Защо САЩ не арестуваха шефовете на Гоогле или на Фейсбук? Нима там няма лични данни на гражданите, които могат да се използват неправомерно? Ама не - Гоогле и Фейса са "наши хора", те не злоупотребяват, не продават данни на трети страни... изобщо - двони стандарти - който не е с нас, е против нас!