Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Всеобщата декларация за правата на човека отбелязва своята 70-годишнина

Международната система, оформила визията на Декларацията, постепенно бива подкопавана от националистическите идеологии, предупреждава Мишел Бачелет от ООН

2
 
0
 
2
Императорът до: Императорът
преди 4 дни
А Доналдът е смел и достоен мъж, за разлика от цялата измeт в ООН !!!

Осъждането на нацистите - както го описват - е абсолютно противоправно - защото никой не може да бъде съден по закон, който не е съществувал по време на деянието !!!
1
 
4
 
1
преди 4 дни
Само да попитам тоя уpод - "всеобщите" права на Човекът все още ли са всеобщи? Или сега "права" имат само нигъри, талибанци и прочее, но НЕ и белите хора? Въобще хора ли са белите хора според ООН? Защо навремето ООН наложи (правилно) зверски санкции срещу ЮАР за апартейдът, но сега си трае, когато в същата ЮАР белите хора са подложени на геноцид и терор от чеpните? Защо ООН реве на умряло, когато европейските държави се опитват да спрат нашествието на дивaци, които прегазват със сила границите им, но си трае, когато същите тия дивaци безчинстват из Европа? Нямат ли право европейските народи да живеят мирно в своите страни и сами да решават дали да ги делят с някого? Длъжни ли са европейските хора да търпят издевателства - изнасилства, убийства и терор? Или изнасилствата са част от "правата" на някои раси и етноси?

ООН отдавна се е дискредитирала и сама погазва светлите принципи, които бе създадена да защитава !!!! Всички цивилизовани страни трябва да я напуснат и да си създадат нова организация.