Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Цветанов: Очаквам България да влезе в Шенген на две стъпки

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ първата стъпка ще бъде само за въздушното пространство на Шенген и то още в рамките на мандата на настоящата ЕК

1
 
0
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Е па мен за кво ми е Шенгеня? На екскурзия из Балканите може и без Шенгеня ви лелеян. То и за ЕС не ми трябва особено, ама мени и ЕС като цяло не ми трябва, а с тази армия и този министър на отбраната дето слага каската наобратно е пълна илюзия, че НАТО ни пази. Ние сами си се трепем - по пътища, по окаяни болници и т.н. То и банковия съюз ми е през оная работа щото сметката мога и си я правя сам от много години та не ща помощ и за това, нито намеса. СТИГА ЕВРОНАТОВСКИ УЙДУРМИ.
През 2009та щяхме да влизаме от раз. През 2019та продължаваме да влизаме ама на два етапа. Аз ли само мисля, че от 30 години май май само на нас ни влиза - на обикновените граждани. Иначе добре финансираме ЕС. Само през Кауфланд излиза към 1 милиард лева. По толкова още през всеки мобилен оператор и през другите вериги и т.н.. Ама така е - като сме дупедавци.
2
 
13
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Углавни престъпници и крадци на милиарди ни говорят всеки ден за влизане в Шенген. Ония в ЕС сигурно трева пасат, въпреки, че и те там са събрани от кол и въже само ***. Влизането в Шенген и приемането на еврото ще си остане само и единствено на приказки.