IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Германия ще отчете по-малко молби за убежище тази година

Според началникът на сдружението на работодателите в страната интегрирането на мигранти на трудовия пазар върви по-бързо от очакваното

15:45 | 16.12.18 г. 4
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Германското правителство очаква да бъде отчетен спад на броя на кандидатурите за убежище през 2018 г., предаде Асошиейтед прес.

Вестник "Билд" съобщи днес, че се е сдобил с предварителен доклад, който показва, че от началото до края на годината ще бъдат подадени 166 000 кандидатури. В тази сметка влизат 30 000 бебета, родени от мигранти в Германия.

През 2017 г. броят на молбите за убежище беше 198 317.

Началникът на сдружението на работодателите в Германия каза, че интегрирането на мигранти на трудовия пазар в Германия върви по-бързо от очакваното и че вече 400 000 са наети на работа или са започнали трудово обучение.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:27 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

4
rate up comment 13 rate down comment 6
ABBA
преди 5 години
По-точно едва ли може да се каже...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 14 rate down comment 9
majnata
преди 5 години
Дааа , през войната руснаците ги биха , после американците ги превърнаха във ферма за бройлери , а сега леберастията ше ги довърши като нация ! Кога е било такова чудо ...насилват ги , убиват ги по площадите , а те се събират да палят свещи и да си повтарят единни сме , не се страхуваме , а всъщност са умрели от страх за утрешния си ден ! Жалка работа са !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 5
ABBA
преди 5 години
Германия ското ще се превърне в работилница с надпис:Arbeit macht freiАма ше бачкат там белите, иначе няма бял ден да видят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 12 rate down comment 6
majnata
преди 5 години
Ъхъ ...Deutschland kann das schaffen ...интегрират се и бачкат за 5 ойро на час , та пушек се вдига ...юбер алес ама друг път ! Една лъжа повторена сто пъти ставала истина ...дерзайте , още 99 пъти има и ше си повярвате !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още