Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

България е първа в ЕС по месечен ръст на строителството през октомври

Строителната продукция у нас се върна към растеж след два поредни месеца на спад, сочат данни на Евростат

0
 
2
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Може и още:
- Какво направи правителството на ГЕРБ със заема от над 23 милиарда лева? Защо НИКОГА не даде отчет за тях вече няколко години?
- Защо влага толкова необяснима страст да защити проекта за самолет ЕФ 16 и при вражда към президента, който е асът генерал от ВВС и ако се пита специалист, той трябва да е, а е и главнокомандващ? Ако избирахме пожарна, несъмнено премиерът щеше да бъде полезен, а не Цветанов, който се навира нахално и навсякъде.
- Защо това правителство няма визия за развитие - има впечатление за послушание на нечии сили, за липса на професионализъм и работа напук?
- Защо не се води професионална дискусия за въвеждане на аврото в страната? Впечатлението е за пълно неведение на управляващите по въпроса.
0
 
3
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Това е дори несериозно да се посочва като положителна новина. А точно на 16 септември как бешепродукцията в сектор строителство? Смешно е да се търсят активи на управление и положителни тендинции в икономиката на тази база. Задавам следните основни въпроси:
- Защо темпът на растеж на БВП е само над 3%, което за БГ е направо незначимо? Да не говорим за факторите на това нарастване и откъде идва.
Преди управлението на ГЕРБ и кризата от 2008 г. темпът беше 5-6 и над 6%.
- Защо преките чуждестранни инвестиции намаляха ДЕСЕТ пъти в сравнение с 2007 г. и продължават да намаляват? Фактически са на символично ниво.
Въпросът за ПЧИ се свързва директно с най-високото ниво на корупция от 2009 г. насам - откакто управлява ГЕРБ. Преди бяхме горе-долу на нивото на Гърция, Румъния и др., сега сме безапелационно първи.
- Защо се правим, че на практика нямаме съдебна система? Знаем как беше назначен главния прокурор (справка тоалетната в Банкя) и виждаме, че сега НИЩО разумно не прави.
- Защо премиерът обсебва четирите независими власти в страната - назначава и командва в НС, подчинил е Цацаров, медиите са основно под неговата власт.
- Не можете да си представите колко вреди тази среда на икономиката на БГ. И след "протестите" на строителите сега са на ред митничарите. Всичко у нас е обърнато, изопачено, опошлено, обезсилено.
0
 
11
 
1
преди 2 месеца
не балон, а цепелин