Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Изтича ли им времето на популистите?

Фалшивите обещания очевидно не водят доникъде, пише Ясен Бояджиев за Deutsche Welle

   1| 2    
7
 
12
 
16
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Другарите от Работническо Дело са прави. Още Аристотел от време оно е смятал че демокрацията е управление на шайка манипулатори избрана от мнозинството на простаците. Поради тази причина той отрича демокрацията като средство за управление. Силно развитите икономики са плутокрации със силно корпоративно влияние във всяка една сфера на живота. Изборът на една или друга партия няма никакво значение, това се отразява и в ниската избирателна активност като тенденция. Всичко е въпрос на традиции и култура. Ако си достатъчно мотивиран, Китай имат повече високотехнологични патенти от Щатите, Япония, Ю. Корея, и ЕС взети заедно за 2017, политическата структура няма голямо значение за твоето развитие.
7
 
14
 
15
serafima до: BezEmotsia
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
За много години на всички! Нещо много фалшиво ти свири цигулката с претенции за вярност!Никак не е трудно да се разбере, че дори управляващите знаят, че това, което правят, не са дори ОПИТ за реформи. Това е нищо по същество и залъгване на невежите. Не виждам опити за връщане в руската орбита - това е пещерен антикомунизъм, който се упражнява у нас по правило от деца на комунисти). Еврогейското управление се издъни и МОЛЯ, да не се приема критиката към него, като отстъпление от ЕС - напратив, точно заради запазване на ЕС! НИКОГА не съм приемала овчедушното приемане на властта. И не е вярно, че при управление на социалистите у нас, темпът се е обърнал в полза на румънците. Най-силен растеж имахме при Станишев (дори не искам да го свързвам) - над 6% в първото десетилетие на века и преки чеждестранни инвестиции десет пъти ПО-големи от днес. БАШ комунистите са сега в ГЕР(БКП), сърп и чук - невежество, крадене, лъжи, растеж - около 3%, никакви ПЧИ, заем 23 милиарда и не знаем какво се случва с него, корупция - на последно място в ЕС. До 2009 г. (идването на Бащицата) поне деляхме последното място с Гърция или Румъния - оттогава сме безапелационни най-зле! За вярата в обществото в тези дни залагам на професионалисти да ни говорят. Аз искам данни и дела, като започнат с оставките си.
9
 
6
 
14
преди 5 месеца
Не че голямата част от човечеството е политически неграмотно, но проблемът е, че си вярва!
10
 
8
 
13
преди 5 месеца
Не че голямата част от човечеството е политически неграмотно, но проблемът е, че си вярва!
12
 
15
 
12
преди 5 месеца
Комунизма не е нито руска измислица, нито бе наложен с руски пари.
Литвинов дори в щатите като посланник е приемал на аудиенции американският президент.

В световната йерархия явно последния е бил по-ниско.
Както Фердинант прав на снимка, масоните седнали...

10
 
8
 
11
ABBA до: bgMan
преди 5 месеца
Питяй другаря Литвинов, за който Ленин е казал, че винаги, кога им треат кинти, той е насреща!!
22
 
14
 
10
majnata до: bgMan
преди 5 месеца
Пълни глупости по опорка пишеш . Явно не си живял по онова време . Не се излагай .
14
 
20
 
9
bgMan до: ABBA
преди 5 месеца
А пък третото племе, онова любимото ти северно русь, то пък е отговорно за най-големите безмислени изтребления на патриоти и националисти от васалните му страни по времето на Варшавския договор и СИВ. Избиваха и прегазваха жени, старци и деца само защото предпочитаха да бъдат преди всичко поляци, унгарци, българи, украинци или каквито са родени. Беше им разрешено да бъдат единствено комунистически русофилски зомбита без собствено мнение и самоопределение.
10
 
12
 
8
преди 5 месеца
Иска им се на пеерасиите ама ще видим дали толкова лесно ще им се получи.
Обществото трябва да вземе обратно в ръцете си контрола върху демокрацията и вече да не дава на политиците толкова големи правомощия, че да се самозабравят.
15
 
23
 
7
преди 5 месеца
Англосаксонците се ограждат от останалият свят:

- янките строят супер стена с Мексико;
- англичаните се чупят от ЕС.

Което ще рече, че предстои или война, или ГОЛЕМИ неприятности.

Тия две племена са отговорни за почти всички войни през миналите 3 века!!!