Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Изтича ли им времето на популистите?

Фалшивите обещания очевидно не водят доникъде, пише Ясен Бояджиев за Deutsche Welle

   1| 2    
4
 
15
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тоз, ясенът, преставам да го отразявам. Или е ного ***, или е голем лъжец и манипулатор. НЕ ЧЕТЕМ СТАТИЕС И ОТ ДВАТА ВИДА АФТОРИ!
Пополизъмът тепърва ше набира сили. Докът не неправи война у европата - нема се миряса. За секи бранник тука, фюрерът вече е спичелил властта чрез избори. Става въпрос за тръмп, ако не вдевате. Громи гадните капиталисти, дойчленд, дойчленд убер алес....как да не се умилиш. Вилкомен бе! Ето, сега ше се скара и на китай и ше дойде време истинските мъже да дефилират под знамената! Това ВИНАГИ,ВИНАГИ,ВИНАГИ, СВЪРШВА С ГОЛЯМА ВОЙНА. А тя пък, е желана от едни торни хора. дет им писна хората-консуматори да ги прават хартиено богати и си викат: време е за повелята на свещената книга - на земята да останат 500 милки макс. Стига тез, унтерменшъните са ни мърсили въздухът. Идат пределно прости времена. избираш си страна, която ти е по сърце и действаш. до пълна изборно-военна победа. Забавата пристига.
17
 
17
 
5
majnata до: lyusien
преди 4 месеца
През 2019 , откачалка , Европа ще смени курса . Юнкер , Меркел , Макрон , Мей... и такива като тях ще отидат дето им е мястото ... де в клиника за алкохолици , де в затвора , де в оставка . Видя се докъде я докараха Европата !
17
 
13
 
4
преди 4 месеца
До 3 На майната си

И какво ще видим през 2019 *** като теб да гласуват за хора които дават неизпълними обещания Даже по лошо По вечето от тях знаят че обещанията са неизпълними а това просто се нарича ЛЪЖА и лъжливи обещания Но наивниците са много Може още да се закачат на въдицата Лошото е че интелигентни хора не отиват да гласуват и емигрират Това не е решение
10
 
17
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Като видя статия от дойче веле и не я чета
11
 
18
 
2
преди 4 месеца
"Да, популизмът още е на мода. Но все някога тази мода ще започне да отминава. Може би през 2019-а?"

Хаха...2019 ... още нищо не сте видели !

14
 
23
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За много години! Жалко е, че в тази медия допускат да се изсипва некачествен негативизъм. Авторът трябва да си отвори очите и ще види, че опити за реформи има ежедневно, но разделението в обществото е пагубно - опит за реформа в полицията, опит за реформа в здравеопазването, бонус-малус и т.н. Авторът трябва да знае, че просперитетът на едно общество е отражение на вярата на обществото, че се върви по правилен път. А как да има увереност в нашето общество, когато ежедневно се разпространяват лъжи за пътя, по който вървим и се прави опит да ни върнат в руската орбита, когато в една немалка част от обществото се подхранва носталгия по социалистическото минало. Докато има силни комунисти у нас, не е възможно да се движим с желано темпо. Напомням, че в годините преди кризата нашият ръст беше устойчиво по-слаб от румънския и именно при управлението със социалисти темпът се обърна в полза на съседите.