Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Lockheed Martin: Офертата ни не крие допълнителни разходи за България

Изтребителят гарантира оперативната съвместимост с НАТО за десетилетия напред

6
 
2
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
Въпросът е защо купуваме F16 block 70 за над 100млн при положение, че в официалния сайт на Lockheed Martin пише, че цената на F35 през 2021 година ще е $80 млн! Така и така ще ги получаваме през 2022, защо да не купим самолет от пето поколение за над 30% по-ниска цена!
7
 
3
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Изтребител от 74-та година... Независимо от подобренията си остава стара технология на безумно скъпа цена. Тия щом говорят за деситилетия значи мислят да ги ползват 100-на години. Като има балъци и продажници така е. И тия с приказки за балъци ни успиват.За да е съвместим един самолет с НАТО, достатъчно е да му бъдат сменени радиолокационната станция и опознавателната система "свой-чужд" .... всичко останало е замазване на очи!
7
 
4
 
3
преди 2 години
Изтребителят гарантира оперативната съвместимост с НАТО за десетилетия напред Ъхъ!..F-22+..F-35--------SU-57
8
 
3
 
2
преди 2 години
Това само за протокола де,Този модел F-16 още го няма, не е построен и завода, де ще го произведе....Ама кой ти гледа, нали сме щатска колония и на власт са Тиквата, Рапона, Цацата, Шиши, Шматката, Големите ***, психо-десните, соррросоидите, грантаджиите и всякая *** - тъй ш'а а.............
12
 
10
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Нима НЯКОЙ очаква друго да кажат от фирмата Локхийд? друг е въпросът, че любезно им с предоставя възможност да си рекламират и налагат скъпата и под въпрос техника. Къде е мнението на другите фирми, подали оферти?Сделката около F16 вони от всякъде на корупция, а щом са замесени Цвъко, Боко и Агент Иван, това е по-вече от сигурно.Както е сигурно, че разговора между Боко и Танов не лобизъм, че шестте Цвъкови апартаменти са абсолютно законни, както Карата не е бил доносник на ДС.F16 със сигурност са добри самолети, както е сигурно, че лобистите им ги окепазиха имиджово с галфонското си лобиране.