Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

The Telegraph: Еврото се провали и трябва да бъде премахнато

Един ден къщата от карти ще се срине, твърди първият главен икономист на Европейската централна банка

   1| 2| 3| 4    
0
 
0
 
34
shinawatra до: Sakamano
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не, глу-пако, аз съм от средната класа, на която ЕС унищожи бизнеса! Ако бях от Висшата класа, щях да преям с евро-фондове и да пляскам с две ръце за еврото и ЕС. Но уви, аз съм от средняците в БГ. Ако не знаеш, ножицата непрекъснато се разширява, а тия по средата като мен изчезват. Аман от по-мия-ри...
0
 
7
 
33
Sakamano до: shinawatra
преди 5 месеца
Да разбирам ли, че Вие сте от висшата класа, ощетен от еврото гражданин?
12
 
6
 
32
shinawatra до: Sakamano
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Немците сами ще се откажат от еврото в един момент, когато останалите почнат да си правят каквото си искат с валутата им;)
18
 
6
 
31
shinawatra до: Sakamano
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
За простолюдието ЕС може и да има някои предимства (говоря за най-нисшата класа), но за останалите е смърт.
9
 
25
 
30
Sakamano до: Императорът
преди 5 месеца
ЕС не е перфектен, има си недостатъци, но предимствата са много повече. Ако не ги осъзнаваш - проблемът си е лично твой и не намесвай други хора. То и в идеален свят да живеем, пак ще се намери някое мpънкaло, дето все нещо му е криво. Като искаш референдум - събери 400 хил. подписа и организирай - същото му писах и на другия xaxo - Лягушкин или как му беше там ника. Нека да ви видим колко сте еврофобите извън форумите, в които пишете от по 10 акаунта.

А за тия дето гледат на изток - явно трябва да им се напомни, че най-богатата държава от ОНД е по-зле и от най-бедната страна от ЕС.

10
 
10
 
29
Стефчо до: korn
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пич, спал си отвит и на студено. ЕС няма нито собствена армия, нито прокуратура, съд, полиция, няма дори гранични войски и пр. Ще бъде унищожена в резултат от войната между САЩ и Китай, щото тия нямат интерес да има ЕС.
0
 
25
 
28
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Англичаните да не плачат. Лирата няма нищо общо с Еврото, така че то не е причина за Брекзит-а. Ако Шотландия излезе от ГБ, пак ли Еврото ще ви е виновн
4
 
27
 
27
Sakamano до: mariata
преди 5 месеца
Френските, испанските или италианските подобия на пари можеш да не ги броиш. Но докато има Германия ще има евро, дори това да е последната и единствена останала държава в ЕЗ. И то пак ще е силна международна валута, каквато едно време беше германската марка.
15
 
41
 
26
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Втората най силна валута в света,представляваща втората най богата икономика в света,втората най разпостранена валутна резерва,била пред разпад и изчезване?Пълни глупости.Самия Путин каза че резервите на Русия половината са в евро,като дела на долара ще намалява,а щом бога слънце е решил да инвестира в евро,то еврото ще го бъде.Другите да му мислят.Скоро нови държави ще се присъединят към еврото което ще го направи още по могъщо.Еврото е новия долар,ЕС новия САЩ,а Великобритания новия пудел на ЕС,дето все му се излиза,ама при кокала стои.
2
 
19
 
25
mariata до: Иван Митев
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ти човек или чатбот си?

Ако си човек - нормален или умствено изостанал си?

Ако си нормален защо се държиш запис от грамофонна плоча?