Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Икономист: ЕС трябва да се върне към своята изначална идея - свободната търговия

Бюрокрацията на блока и еврото не успяват да постигнат желаните резултати, които са били заложени в основата на това обединение, смята проф. Питър Мориси

   1| 2| 3    
1
 
1
 
21
Sokratus до: abdul
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не си ти Абдул, абдал си!
хахахаха
3
 
2
 
20
Sakamano до: studioaa
преди 2 месеца
Тебе пък кой те направи шеф на KГБ/Гecтaпо, че тръгна да изправяш хора пред наказателен отряд? Предатели сте мижитуpките, които искате да отслабите Европа пред американския протекционизъм и китайската експанзия.
0
 
5
 
19
supertrader до: Sokratus
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ако питаш някои европейци те ще искат връщането да е още по назад във времето на колониализма.
4
 
1
 
18
supertrader до: ПИЧ
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Тя работата е съвсем друга, с търговия и работа няма да стане и в Европа много добре го знаят. Те искат друго 4-5 милонна армия, една държава и те да казват на американц;ите на къде да се развиват. Все пак Мориси е гражданин на една колония ако питаш някои европейци.
5
 
5
 
17
преди 2 месеца
Германия е владяла и контролирала Европа , в миналото , в момента и в бъдеще . Единствената разлика е в инстроментариума - дали това ще става с дивизиите на вермахта или с институционалната рамка на ЕС .

4
 
12
 
16
fon
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И на американеца, както и на Путин му се иска ЕС да се разпадне. Нормално е.
4
 
2
 
15
abdul до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
" Европа трябва да бъде една държава, с едно правителство, една валута и един закон. И това ще се случи по-скоро отколкото си мислиш."

Очаквам телефона на дилъра ти на лично. Пхахахсга...
13
 
7
 
14
korn до: studioaa
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ти сигурно си някой пенсионер.България беше 16 съветска република,заедно с Казакстан,Таджикистан,Узбекистан и други мюсулмански азиатски катуни.Но сега с държавите от Източна Европа е в съюз с другите европейски държави.В ЕС са само готини държави,в Евроазийския съюз са катуни като Русия,Казакстан,Таджикистан и поробения Беларус,но и той ще се освободи като Украйна.И накрая в Евроазйския съюз ще останат Русия и мюсулманските им съветски републики.Ладата никога няма да е като Мерцедеса,защото за Мерцедеса се изсква ъкъл,разбираш ли ква е разликата.
10
 
11
 
13
studioaa до: Sakamano
преди 2 месеца
Ти най-добре може да бъдеш описан с думата евро-федераст. Навремето федерастите искаха да направят България 16-та съветска република и искаха ссср да бъде една държава с едно правителство, една валута и един закон. Какво съвпадение с твоите безумни възгледи. Да знаеш, че този път на предателите като теб няма да им се размине и ще свършат или в пандиза или на направо пред наказателния отряд когато еврокочината ви се разпадне. Брюкселската крадлива дружинка има много малко останало време и протестите във Франция са само началото на края...
10
 
13
 
12
ABBA до: Sakamano
преди 2 месеца
"Европа трябва да бъде една държава, с едно правителство, една валута и един закон."
Масонският, нали? Вашата стара мечта за целият свят.
Е, на кухите лейки терминът електронен концлагер - говори ли им нещо?