Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Как България да мотивира инвеститорите в условия на задаваща се рецесия?

Страната трябва да остане фискално дисциплинирана страна, коментира Лъчезар Богданов пред Bloomberg TV Bulgaria

6
 
3
 
3
Sakamano до: Frosty
преди 2 месеца
Празни приказки са твоите безцелни злословия срещу ББ. Ако имаш да казваш нещо, довърши си мисълта. Щом той е лош управник, кажи според теб кой ще е по-добър. Другарката Нинова?
0
 
7
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Няма глиган - няма рецесия". Тук е налице дълбок реминисцентен полъх от една друга култова реплика: "Няма човек - няма проблеми", с което са били решавани основни въпроси на общественото устройство. Това показва до каква степен е анимализиран животът у нас. Ние, обикновените хора, живеем във фермата, а дивечът гони на воля из гората млади сърни, като точи еврофондовете за тучни пасбища и ги обладава сред тях.
6
 
10
 
1
преди 2 месеца
Ами тя рецесията е заради един угоен глигaн, по-известен като Боко тиkвата и тоталитарните му методи на управление, с които за 10 години унищожи малкия и среден бизнес, прогони чуждите инвеститори и работоспособното население извън България, и сега седи и чака само на помощи от евросъюза.
Само че и самите европейци не го щат тоя глигaн и корумпираните му угоени дружки нито в еврозоната, нито в Шенген и няма да го пуснат да влезе там.

Всички тези приказки за административни разходи, фискална дисциплина и прочее са само чесане на езици.
Решението е просто -
ако го няма този угоен глигaн - няма да има рецесия.