Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

UniCredit: Икономиката на България ще се ускори през 2019 г. до 3,9%

Банката очаква забавяне на растежа на БВП до 3% през 2020 г. заради очакваното значително забавяне и на икономиката на еврозоната

5
 
16
 
7
studioaa до: dddd
преди 2 месеца
Банкерите от Уникредит винаги са били най-некадърните. Затова банката получи десетки милиарди евро от италианския бюджет, за да се спаси от фалит преди няколко години и до днес банката суче от държавната цицка, защото няма никаквъв шанс дори само да оцелее дори на свободния пазар. Само за последните 12 месеца над 40% е спадът в цената на акциите на Уникредит, а това показва най-добре колко "успешна" е банката. Българските колеги на италианските лидери не ми се иска даже да си представя какво представляват.
1
 
13
 
6
преди 2 месеца
Много взеха да ни облъчват с приказки за рецесия, все едно е напълно сигурно, че ще се случи. Не знам дали го правят преднамерено или не, обаче не ми харесва.
3
 
19
 
5
nkavrakov1982 до: dddd
преди 2 месеца
19
 
8
 
4
преди 2 месеца
Прогнозите на УниКредит винаги са били от най-добрите. Може би защото се занимават с икономика а не с политика. Това им дава свобода да бъдат обективни.
6
 
33
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Уникредит се молят да е 3.9% заедно с всички инвеститори в недвижими имоти, защото когато се срине пазара, ще бъде пълно мазало.

6
 
26
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Световната банка снижи прогнозите си за растеж на България" - СТАТИЯ ОТ УВАЖАВАНИЯ САЙТ.

НЕЩО ПРОГНОЗИТЕ НА ХИМИКА ОТ УНИ КРЕДИТ СЕ РАЗМИНАВАТ С ТЕЗИ НА СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРИ?

НА К8ОГО ДА ВЯРВАМЕ НА ХИМИЦИ ИЛИ НА СВЕТОВНАТА БАНКА?

Стига с тези ваши магии и магьосничество.

РЕАЛНОСТТА Е ГРОЗНА И ПРЕДСКАЗВА АПОКАЛИПСИС , ЧИИТО НАЧАЛО ВЕЧЕ Е БЕЛЯЗАНО ОТ СКОЧИЛИТЕ САМО ЗА ГОДИНА ДВА ПЪТИ ПО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ПРОМИШЛЕНИЯ ТОК.

ИСТИНСКА МАГИЯ Е ТОВА , ЧЕ БОРИСОВ И ЕКИПА МУ СА ОЩЕ НА ВЛАСТ.

ТРЯБВА ЛИ ВСИЧКО ДА СЕ СРИНЕ И СТИГНЕМ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА ДА ОСЪЗНАЕМ, ЧЕ НЕЩАТА СА АПОКАЛИПТИЧНИ?!
5
 
34
 
1
преди 2 месеца
Анализите на Уникредит, са винаги пресилени, като в последствие ги коригират. Относно строителството, главния икономист на Уникредит Булбанк, Кристофор Павлов, цитиран и в тази статия, преди месец, посочи, че, цените на жилищата в големите градове София, Пловдив, Варна и Бургас, били НАДЦЕНЕНИ с над 40 %, но били спокойни че надуването не било с 60 %, а само с 40 % и всичко било точно, и да сме били спокойни. Толкова за прогнозите на Уникредит Булбанк.