Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Половината българи се чудят дали да гласуват на евроизборите

ГЕРБ запазва крехко предимство пред БСП

1
 
0
 
7
penman до: крас
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Нещо не си наред с мозъка! Има съответни заведения за такива като теб, едното е на живописно място в Искърското дефиле, точно срещу дома на пещерняка!
1
 
1
 
6
Sakamano до: крас
преди 2 месеца
Щял да промени системата като не гласува... Ще ме скъсаш! Обичам да чета хумористични постове, но не знам доколко са подходящи за сериозен инвеститорски сайт. Да предположим, че убедиш 100 човека. Или нека да са 1000, все тая. Пак няма да ви стигнат минимум 10 хил. гласа за да провалите избора само на един народен представител. А ако всички спрат да гласуват какво ще се случи? Точно така, остават купените гласове.
4
 
3
 
5
крас до: s3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да ГЛЯСУВЯШ , означава да УЗАКОНИШ ИЗБАРА , който някой друг е направил вместо теб.

Кой е ДРУГИЯТ и кой реди листите на НЕРАЗЛИЧАВАЩИТЕ СЕ ПО НИЩО партийни структури е въпрос, който подлежи на коментар.

НАЙ ДОБРИЯТ НАЧИН ДА ПРОМЕНИМ СИСТЕМАТА Е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДА НЕ УЗАКОНИМ ИЗБОРА НА ТОЗИ "НЯКОЙ" , който ни предложи и вкара в ЕВРОПАРЛАМЕНТА световно неизвестните за вас : Илхан КЮЧЮК , Филиз ХЮСМЕНОВА, Асим АДЕМОВ, Неджми АЛИ, Николай БАРЕКОВ, Сергей СТАНИШЕВ , Георги ПИРИНСКИ, Ангел ДЖАМБАЗКИ , Андрей КОВАЧЕВ, Петър КУРУМБАШЕВ, Ева МАЙДЕЛ, Светослав МАЛИНОВ, Искра МИХАЙЛОВА, Момчил НЕКОВ, Андрей НОВАКОВ, Емил РАДЕВ, Владимир УРУЧЕВ.

НИМА ТЕЗИ ЛИЦА СА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД??
КОЙ ГИ ИЗБРА - НАРОДА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ?

КОЙ Е ДРУГИЯТ ?!!!
1
 
7
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ГОВОРЯТ ЛИ ВИ НЕЩО ТЕЗИ ИМЕНА:

Илхан КЮЧЮК , Филиз ХЮСМЕНОВА, Асим АДЕМОВ, Неджми АЛИ, Николай БАРЕКОВ, Сергей СТАНИШЕВ , Георги ПИРИНСКИ, Ангел ДЖАМБАЗКИ , Андрей КОВАЧЕВ, Петър КУРУМБАШЕВ, Ева МАЙДЕЛ, Светослав МАЛИНОВ, Искра МИХАЙЛОВА, Момчил НЕКОВ, Андрей НОВАКОВ, Емил РАДЕВ, Владимир УРУЧЕВ ,

АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОИ СА ЩЕ ВИ ПОМОГНА - това са "българските" представители в ЕП. !!!

НЕ ЗНАМ КОЙ Е ПОСОЧИЛ ТЕЗИ ИМЕНА КАТО ВОДАЧИ НА ЛИСТИ В СЪОТВЕТНИТЕ ПАРТИИ , НО СЪС СИГУРНОСТ ТОВА НЕ СА НИТО ПЪРВИЧНИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ, НИТО ПЪК НАРОДА!!!

НИЕ НЕ ИЗБИРАМЕ!!

С подобни переверзни избири ние УЗАКОНЯВАМЕ ИЗБОРА който НЯКОЙ ДРУГ е направил!

Кой е този който реди листите на НЕРАЗЛИЧАВАЩИТЕ СЕ ПО НИЩО ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ???

За мен , това са ръководителите на останалата от СОЦА ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРИМИ в която се калкулират активите, и която продължава да съществува с ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ в която се калкулират пасивите.

Загубата в активите на ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ директно се отразява и в пасивите на държавата НИ , която чрез посочените от "ДРУГАРИТЕ" "народни" ИЗБРАННИЦИ също е под техен контрол.

Да узаконяваме избора на "другарите" от ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА е не само безумие , но и липса на сиво вещество!!

НЕ ВИ СЪВЕТВАМ ДА ГО ПРАВИТЕ!!

НУЖНИ СА ПРОМЕНИ И ТЕ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ СМЯНАТА НА СИСТЕМАТА чрез ХИРУРГИЧЕСКОТО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТОВА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ, прилепено като *** и изсмукващо ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ!!

Ако някой има друго различно мнение моля да го сподели!!
4
 
5
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И с основание!От нашият избор практически абсолютно нищо не зависи!

2
 
1
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Все още се чудя защо не се пускат да си пробват късмета на тия избори други граждани на Ес, до колкото си спомням имаха право на това... дали няма да се случи приятна изненада. :))
11
 
1
 
1
s3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Разбира се, че трябва да се гласува на изборите за евродепутати, няма начин да не се гласува. И е важно да се гласува за евродепутат с малко име Андрей, дали ще е Андрей Новаков или Андрей Ковачев, все достойни партийни хора са. Успех и умната на изборите.