Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Цените на жилищата в страната ще се увеличат с 2-3% тази година

Темпът на инфлация може да засили интереса на дребните инвеститори към покупката на недвижима собственост, смята Добромир Ганев

1
 
37
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Дръжте за сега кеша, той най-малко ще изгуби в близките няколко години, ще им дойде времето и на имотите, рано е още. Ако бързате в Гързия вече е време за имоти, на който му трябват разбира се, за спеколация не може да става дума за сега.
20
 
30
 
3
преди 1 година
За Бога братя, не купувайте! Цените ще паднат! Ако не, просто ще вземете по-скъпо жилище с по-висока лихва. Или имот в малък град, който се продава на безценица.
5
 
68
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
В България от тук нататук всяка инвестиция в имот за мен е губеща.
8
 
77
 
1
преди 1 година
Всички финансови, специалисти, не брокери, които обикновенно плащат на Инвестор за статиите, съветват, да не се купуват жилища за инвестиция, предвид извратените вече цени, които формираха балон на пазара на недвижими имоти. Едва дошла обаче 2019 та година, има няма и две седмици от началото на януари, и се появява Добромир Ганев, председател на сдружението на търговците на имоти, тоест брокерите, който да внушава и вещае още поскъпване на жилищата. Негови колеги, пак брокери, вече и официално дори, в интервюта споделят, че на тези цени хора търсещи имот с цел инвестиция изчаквали, защото на този етап и при тези ценови нива, инвестицията в имот ВЕЧЕ е губеща!