Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Новите заплахи пред Европа

В Европа има дефицит на голяма цел, смята вицепремиерът Томислав Дончев, Сергей Станишев очерта три възможни сценария пред Стария континент

4
 
1
 
7
khao до: studioaa
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Никой не е дал демократично одобрението си за абсурдите ....
----
ТИ си функционално неграмотен. .. нека позная, безработен на 40, живеещ при мама и тате?
2
 
8
 
6
studioaa до: hob6
преди 5 месеца
Никой не е дал демократично одобрението си за абсурдите на 60-те години т.н. човешки права, права не жените и сексуална революция на поколението на родените в периода 1940-1965г(проклети да са тези поколения, тяхната глупост и наивност е причината за тежкото положение днес). Тези ценности бяха наложени насила от международни бюрократи през задната врата без някоя от тези идеи да премине през референдум. Всичко беше направено къде тайно, къде на сила от страх от реакцията на овцете както ги наричаш. И днес евробюрократите действат така - винаги тайно от страх да се събудят опозицията срещу проекти като ес, която реално е огромна...
1
 
9
 
5
преди 5 месеца
Новите заплахи пред ЕС са си старите: демографската криза и неконтролираните пришълци, наречени бежанци.

ЕС трябва да се концентрира върху тях - във всяко семейство 2 и повече деца. Това е. Другото е само следствие.
2
 
7
 
4
hob6 до: studioaa
преди 5 месеца
Ами това е желанието на овцете,наричащи себеси хора-да има ядене,sex и селфита от Бора-Бора.
1
 
7
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Боже опази !
СерГей що се не яви самостоятелно на изборите, като е толкова популярен и важен. Поне ще разберем дали за него са гласували жена му и любовникът му.

3
 
13
 
2
studioaa до: Whitestar
преди 5 месеца
Либералните ценности отдавна са отмрели още от времето на Чърчил и Рузвелт. Днешните либерали не са либерални въобще, а са група маскирани социалисти и марксисти, които твърдят, че социалната система е най-голямото постижение на 20-ти век, свободният пазар не работи и се нуждае от постоянна държавна намеса, и жените са някак си поробени от семейството децата и мъжете и е нужно тяхното "освобождаване". Всъщност това е идея на големия немски "либерал" Фридрих Енгелс. Днес не е останал дори помен от идеите на Адам Смит, Фредерик Бастиа или Джон Лок, днешните студенти даже не са и чували за тях защото отдавна тези мислители не са част от учебната програма. Станишев е типичен представител на тази порода нео-марксисти.
2
 
9
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Опасността е от умирането на либаралните идеи!!! Липсва ни кройката съответстваща на Свободна Европа! Премиер, министри, медии са взрени не в идеите за европейска демокрация, а в недостатъците на врагове "видения"! Малко повече претенции към самите нас е част от решението!