IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple пусна кейсове с батерии за новите си модели iPhone

Целта е удължаване на живота на батерията

10:21 | 16.01.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Apple.com</em></p>

Снимка: Apple.com

Технологичната компания Apple пусна на пазара кейсове за телефони със зареждащи се батерии за iPhone XS, XS Max и XR, които носят допълнителни няколко часа живот на батерията на устройствата, пише Bloomberg.

Базираният в Купертино, Калифорния, технологичен гигант пусна подобни кейсове и за по-старите си модели iPhone 6 и iPhone 7.

Новите калъфи увеличават времето за говорене от 20 на 33 часа на iPhone XS, от 25 до 37 часа на XS Max и от 25 до 39 часа на XR, сочи информация на уебсайта на компанията. Кейсовете могат да се презареждат и през безжично зарядно.

Новите предложения на Apple струват 129 долара и се предлагат в черно и бяло. Те са популярни сред голяма част от потребителите на iPhone и допринасят за сегмента, наречен „Други продукти“ в Apple, който генерира 4,2 млрд. долара приходи през четвъртото тримесечие. Сумата е с 31% по-голяма спрямо година по-рано.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:50 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още