Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Русия стана петият по големина притежател на злато в света

Руската централна банка е купила 8,8 млн. тройунции миналата година, подобрявайки рекорда си от 7,2 млн. тройунции от 2017 г.

   1| 2| 3| 4| 5    
7
 
29
 
27
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Златото е като Дявола - уж не съществува, но управлява живота ни. На олимпийските игри се бориш за златен медал, а не за паста за зъби. Някои тук не правят разлика между цена, стойност и ценност и пердашат през основни термини като боси по асфалта.
1
 
19
 
26
Achtung до: SS-23
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тресне ли гъбата, не само златото няма да има стойност. Просто е удобно при наложени санкции, когато замразят активите ти в чужбина да имаш няколко месец буфер в които да обмислиш дали си струва да рестартираш планетата на ново.
23
 
10
 
25
преди 4 месеца
Да попитам "златарите": като ви е толкова ценно това злато, защо го продавате? Истински ценните неща, просто не се продават ! Ценно ли ви е в действителност това злато, щом го продавате за "хартия"? Пожелавам "утре" катя тресне "гъбата" - да си ядете златото в бункера !
10
 
7
 
24
SS-23 до: mariata
преди 4 месеца
"А аз и повечето като мен се радват и на любов и престиж"
***

Който каквото му липсва , към това се стреми
1
 
8
 
23
al64ad до: dr.5rov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
философско мнение ;)
близко до реалноста....

3
 
17
 
22
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не знам в спора по-долу кой е прав. Изглежда и двете страни са доста прави. Аз лично си мисля, че по-важни са технологичните възможности на една страна - какво можеш да произвеждаш. Но пък ако не можеш да произвеждаш, срещу злато може да се сдобиеш с всичко, дори и с това, което не се продава.
А най-важното е че търговията със злато не подлежи на санкции. На времето Иран беше направил един хубав триъгълник с Турция и Кувейт, за ги заобикаля.
3
 
25
 
21
преди 4 месеца
много хора ще се усетят за разликата между хартиено и физическо злато , и тогава ще настане голям кючек....
8
 
21
 
20
mariata до: SS-23
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Явно при теб е само кеф :)

А аз и повечето като мен се радват и на любов и престиж ;)

С пожелание да почувстваш поне веднъж чувството на престиж да си купиш поне една тр.унция от ненужното гадно, грозно злато та да можеш да направиш разликата между престиж и кеф и между злато и хартия
22
 
20
 
19
SS-23 до: mariata
преди 4 месеца
"Излишно е да ти се отговаря. Все едно да се убеждаваме нужен ли е секс с жена, ако може и с ръка. За някои е само с ръка, като не могат да получат достъп до жена"
***

Ще сляза на твоето ниво, за да ти отговоря: обективно погледнато, секса е нужен за продължаване на рода. Погледни животните - правят секс само тогава, когато идва "размножителният период" , а не 24/7/365. Единствено животното Човек, превръща една от много физико-биологични функции в някакъв крайъгълен камък на Битието му, в някаква Поанта!
И ще сляза още по-ниско, като ти напомня (ако си я забравила, ако пък не - сега ще научиш) лафа: "Ебането е за престиж, правенето на "любов" за разплод, чекията - за кеф"
Толкова по темата за "Златото и неговата проекция върху физико биологичните функции на Човека"
6
 
27
 
18
mariata до: SS-23
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Излишно е да ти се отговаря. Все едно да се убеждаваме нужен ли е секс с жена, ако може и с ръка. За някои е само с ръка, като не могат да получат достъп до жена