Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Може ли някой да „притежава“ Луната?

През 1979 г. ООН изготвя споразумение, уреждащо дейностите на държавите на Луната и други космически тела, станало известно като „Споразумението за Луната“

4
 
6
 
7
ABBA до: majnata
преди 1 година
Е, той японският спътник доста се врътка около мястото на кацането, но кацата наречена лунен роувър - нъцки! Нямаааа....
Китайците сега за на обратната страна на луната, но
има обръщение към върхът на Компартията, да кацне там модул и да търси праисторически американски динозаври :)

Когато руснаците си пуснат ядрените двигатели не за супер-торпеда, а за космически цели, ше си джиткат до Плутон за 12-тина дни.
Колко му е да ударят една врътка, където е нужно и да поканят
Дискавъри за една серия: Ловци на митове :)
6
 
16
 
6
majnata до: Стоян Петров
преди 1 година
Пъпеш , ако са били там 68а , защо не са там и 2018а ... , а...? Нали са я колонизирали луната , забили байрака още тогаз ... ако могат да цоцат и оттам , що мислиш още не са го направили бе ... ?!
4
 
9
 
5
majnata до: ABBA
преди 1 година
"психо-десен" ... мхм , тя и ориентацията им е толкоз фалшива , че няма накъде повече ...
12
 
10
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Стъпвали ли са американците на Луната е екзистенциален за руското общество въпрос. За да го разреши, съветския космонавт Титов обясни че са били, но за по-голяма художественост са допълнили филмите с кадри заснети в студио. АВВА-та и majnata не спират с опитите да докажат противното. Няма как да стане. Ще получите същия резултат, както при действията си да забременеете един от друг. Много труд, за нищо.
5
 
12
 
3
ABBA до: majnata
преди 1 година
На всеки русофоб и психо-десен, ако му кажеш, че единствено САЩ има моралното право да притежава луната, отговора ще е: ОК !!

Това, че на луната има 1 светлинен източник, а снимката на американският модул там има 7-9-11 (в зависимост от наблюдателността) ъгла на осветление, ще ти каже, че Путин ти е промил мозъка, ще врякне и няма да иска да погледне въпросната снимка. Нещо като вграден инстинкт при животните......
10
 
5
 
2
преди 1 година
Имаме пример с колонизация на далечни територии, който доказано работи. От Земята трябва да започнат да изпращат престъпниците на Луната.
7
 
12
 
1
преди 1 година
Поредната клоунада ... стъпил човешки крак ...в студиото на Кубрик.