Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Франция и Италия водят семеен спор в сърцето на Европа

Много анализатори си задават въпроси за възможните последствия от влошаването на отношенията между двете страни, смятани за ос на стабилността в ЕС

   1| 2    
1
 
1
 
11
Otka4eni reformatori до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Я не ми говори глупости само.
4
 
1
 
10
Sakamano до: Otka4eni reformatori
преди 2 месеца
Е, требе си време! Чавес не веднага почна соц реформите. Банановите републики закъсват като паднат цените на бананите. А ние като дори нямаме петрол, що не закъсахме като Венецуела?
4
 
3
 
9
Otka4eni reformatori до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Чакам също така да ми обясниш, как така нямаше криза по времето на първия мандат на Мадуро и на 15те години власт на Чавес? И как така Венецуела продаваше петрола си на международни цени, печелеше и поддържаше най ниската цена на говрива в целия свят и не беше на загуба. Ама си седна тука да ми пелтечиш колко лош комунист би Мъдурата и и ми остроукничиш как бил докарал народа до просешка тояга. Рова в кой фуюилм го гледа и кога го сънува.?Това ли успяха да ти спуснат като опорка от Козяк?
Айде обяснявай какво те питам не ми мълчи като риба...
2
 
4
 
8
Otka4eni reformatori до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ще прибягвам до каквото си искам. Така разговарям с мизерниците към чиято група и ти спадаш.
Отговори сега аргументирано на въпросите, какви са предпазните механизми на световната икономика, че да си изплати 200-те трилиона дълг. Че ние не сме икономисти и не рабираме...
2
 
8
 
7
Sakamano до: Otka4eni reformatori
преди 2 месеца
Ако нямате аргументи против мнението ми, моля не прибягвайте до лични обиди.

3
 
8
 
6
Otka4eni reformatori до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Какви предпазни механизми бе кухар сплескан. Що не видиш дълговете на държавите колко са и дали имат някакъв шанс да ги върнат? Какво ми пелтечиш тука и ми се правиш на всезнайковец. Я ми кажи кога САЩ ще произведат толкова че да си върнат 22 трилиона долара. Знаеш ли кога ще стане. Ама тамън никога. А тук такива прости тивки като тебе ми приказват глупости за варена царевица и велик евроатлантизъм. Що не се събудиш малко и не се осъзнаеш. А погледни се в огледалото и се виж какви ги говориш... Излез от тая пуста матрица в която живееш. Как не ти омъзна нон стоп да бълваш тотални врели некипели, а?
Да прав си. по принцип държавите и икономиките имат предпазни механизми. Но до едно положение.
А според теб имат ли предпазни механизми за 200 трилиона, ченещо не ги виждам, при оложение, че дълговете продължават да се тупат, а не намаляват. Ако имаха действащи механизми не смяташ ли, че за тези няколко години тези механизми трябваше да започнат да действат и дълговете трябваше да започнат да намаляват? Значи какво означава това. Ч е няма никакви механизми. Докога ще кара това, а? и кой ще плати ши,баната сметка, а? Я помисли малко какви ги дрънкаш...
0
 
3
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Кой е съпругът и коя е съоругата в този семеен спор?
5
 
3
 
4
Sakamano до: korn
преди 2 месеца
Това, че живееш на кредит не значи че си фалирал. Фалирал си ако доходите ти не стигат да си покриеш вноските по кредита. Което за Италия предстои. За Франция все още има надежда. А Световната икономика си има предпазни механизми.
1
 
5
 
3
korn до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Целия свят е фалирал и живее на кредит.Световната икономика отива за гъби.Накрая ще се разберат и сдобрят,щото знаят че ако не се държат заедно ще е още по тежко.
6
 
4
 
2
преди 2 месеца
Франция има сериозни финансови затруднения, а Италия е почти фалирала страна. Не може да са "ос на стабилност в Европа". Но докато Франция се опитва да си реши проблемите, Италия ги задълбочава, като се опитва да повлече и други държави.