Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Хаосът във Венецуела излага на показ хаоса в ЕС по външната политика

Големите европейски страни признаха Хуан Гуайдо, но не всички са съгласни

   1| 2| 3    
0
 
11
 
22
0pk
преди 4 месеца
Само не разбрах, защо всички в ЕС трябва да са на едно мнение по повод външната политика?
"Една държава, една партия, един водач" ммм?
8
 
4
 
21
zelka007 до: dr.5rov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
еее... доста близо постави границата на времето , не е зле да помним :

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.
(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.
2
 
1
 
20
Nikodim до: dr.5rov
преди 4 месеца
Това го знаем. Кажи нещо по-конкретно !
5
 
14
 
19
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Венецуела е поредния пример за това, че след края на олимпийските игри в Сочи (преврата в Украйна), светът е навлязъл в друга епоха. Старите шаблони на мислене и говорене просто вече не важат. Останали са в миналото. Ако някой ги използва, то си е за негова сметка. Кой е новият начин на мислене и действие? За нас това е шанс да се освободим от разни филства и фобства, започнали още след Освобождението, продължаващи и до сега. Дали ще се научим да виждаме нещата такива каквито са не знам, но трябва да опитаме. Големите народи могат да си позволят да се самозаблуждават с разни вярвания, но на малките народи им е нужен хладен и безпристрастен ум, без илюзии, за да могат да съществуват и напредват, защото вече всичко е една доста груба и безмилостна игра, в която си длъжен да печелиш за да не изчезнеш.
24
 
16
 
18
korn до: Sakamano
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Защото са русофили.България е била 45 години под руско робство.Много хора все още живеят психически под това робство.Това са българи които са повече руснаци.На времето когато България е била под турско робство,на такива са им викали еничери.Те са убивали българи,както комунистите са трепали българи.На Запад на такива им викат спящи клетки.

4
 
15
 
17
Стоян Петров до: zelka007
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Прав си. Ако им го натресем след година онези от Брюксел ще ревнат "Удвояваме ви субсидиите, само си го вземете!". И най-сетне ще се видим и с лидер и с пари.
28
 
16
 
16
преди 4 месеца
Важното е че жуженцето и Си Дзин да подкрепят Мадуро с две ръце :D Въпросът е дали Путин ще падне преди Мадуро ?
2
 
21
 
15
zelka007 до: majnata
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
...в Европа кой ще доминира ?
-------------------------------------
като се замисля , по достоен от Бате Бойко не виждам , само да изкара мандата докрая и Струма да дострои , на метрото му се вижда края , до банкя пусна софийска вода . вече нищо не го задържа , европейската сцена го очаква . ще ги кани един по един тука на по чаша потна сливенска перла в евскиноград и ще управлява . мисля , че не е редно да задържаме такъв потенциал само в БГ ами да го споделим с целия континент ...
17
 
15
 
14
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
В результате медицинского обследования у 26 воспитанников ульяновского Суворовского училища был выявлен эхинококкоз, говорится в сообщении, распространенном пресс-службой министерства здравоохранения региона.
Та в твоята "империя" 26 школника са яли кучешки ***. Наистина жалко за децата още повече, че в някои от тях *** са били толкова много че не е могло да се изброят. Ти представяш ли си какво рязане ще падне?
21
 
16
 
13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Аз мога и да отида, ама тиквоч като тебе няма да вземат. Хората искат английски +образование, за да стъпиш на континента им. Такива като тебе ги затварят в Папуа - Нова Гвинея до депоратацията им.