Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Франция събра смелост да се опълчи на Германия за „Северен поток“ 2

Решението на Париж да се противопостави на Берлин е и поредното доказателство за отслабването на връзките в европейското ядро

   1| 2    
1
 
16
 
11
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 2 месеца
Най-вероятно франсетата са използвали възможността да изкрънкат нещо от Меркел, за което им се е опъвала до сега, щот интересът им да прецакат проекта е никакъв - там акционер е и Engie - бая дебела френска компания, която има ресурс и влияние да вгорчи още и без това нелекия живот на макарон...
2
 
18
 
10
преди 2 месеца
А по темата - колко смелост е събрала Франция да прецака жизненоважен за Германия проект, върху който в значителна степен се гради и концепцията за зелено електричество в тази мегаикономика, ще видим... Щото ако Германия после реши да си го връща, жална й майна и на Франция, и на целия ЕС...
Та... по-поуекинка със заглавията... ;) :lol:
6
 
21
 
9
Mavi Goz до: data
преди 2 месеца
Хаха... Остава и да се надаме, че руснаците нищо не са научили... :lol: Ама надеждата е като пръ днята - води до временно измамно облекчение, преди да се насе реш... :lol:
Щот руснаците имат два съседни периода в историята си - един след друг - и могат да сравняват:
Единият, когато 45 години с пушки караха половин Европа да им произвежда храна и един 10-годишен, когато решиха да си разменят пушките за храна и останаха и без пушки, и без храна... А сега имат пак много пушки и знаят, че за ядене не стават, но ако си много гладен, можеш поне да опиташ да си вземеш от някого с пушки ядене, еле па с много пушки... ;) И тогава става мноо кофти за тоя, дет има мноо ядене, ама нема пушки да си го пази, обаче като тъ пак с лоясал от много плюскане мозък, постоянно дразни оня, гладния, с многото пушки... ;) :lol:
Да не стане пак некои да копат нивите си с руска пушка в за дника, заради кефа на некого да види как руснаците ше ядят пушки, или заради един газопровод, дет така и така си требва. Иначе немаше 50% от него да е на европейски компании...
2
 
14
 
8
TomaNeverni до: Valentin13
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Значи са по добте от нас, - тока, парното, водата,бензина ,лекарствата са им по евтини
2
 
17
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ключовата дума в статията е - "...повече правомощия върху строежа на тръбопровода между Русия и Германия". Това не е прекратяване на проекта, напротив. Просто франсетата не искат да стоят като кибици отстрани. Това не е отслабване на връзките в ядрото, а напротив - повече засилване. Ако някой остане да прави каквото си иска - както искат германците, това не е ядро. Точно тук анализът е лабав. Внушават ни някакви проблеми, ей така, да поддържат линията на перманентна тревожност у човека - все едно "Северен Поток 2" ще мине през двора му.

11
 
4
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Пока Кремль поднимает налоги, чтобы бороться с бедностью, более трети населения России продолжает жить в условиях, близких к странам третьего мира. Лишь 11,9% граждан РФ имеют ежемесячный доход выше 60 тысяч рублей, сообщил Росстат в итоговом докладе о социально-экономическом развитии за 2018 год. Более половины - 55,2% - живут на сумму, не превышающую 27 тысяч рублей в месяц.
37% получают меньше 19 тысяч рублей, что эквивалентно сумме в 633 рубля, или 9,6 доллара в день.
Каждый четвертый - 23,2% - имеет месячный доход ниже 15 тысяч рублей, или 7,6 доллара в день, а каждый восьмой (12%) находится за чертой официальной бедности, получая не больше 10 тысяч рублей в месяц.
Около 10% населения находится в положении, близком к казарменному, когда все доходы уходят на еду и обязательные платежи, и даже покупка одежды становится проблемой для семейного бюджета, показал опрос, проведенный в декабре холдингом «Ромир».
Ой-ой-ой СП 2 уже не поможет.
7
 
10
 
5
преди 2 месеца
"Руснаците имат пушки. Много пушки. Аз ще ги накарам да ядат само тях."

Отворен. Преведи си това:
Как сообщает Le Figaro, стороны предложили новую редакцию документа, которая не блокирует российский проект.

Накануне Париж заявил о намерении поддержать пересмотр газовой директивы, который коснётся реализации «Северного потока — 2».
18
 
5
 
4
преди 2 месеца
Руснаците имат пушки. Много пушки. Аз ще ги накарам да ядат само тях.
1
 
10
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
...ще се гласува в петък. ... тогава да изчакаме!
15
 
4
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Решението на Париж да се противопостави на Берлин е и поредното доказателство за отслабването на връзките в европейското ядро
----
и по коя болна логика стигнахте баш до тоя извод ? по логиката на имбецила под мен ли ? ... толкова ли ниско паднахте в АНАЛизите си ?