Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Welt: "Северен поток 2" засилва руското влияние в Европа

Проектът ще превърне Германия в основен дистрибутор на руски газ в Европа

   1| 2    
4
 
4
 
13
zelka007 до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Държавата украйна бе измислена 90-а година мисля, тоест вече е пълнолетна и трябва да се грижи сама за себе си.
-------------------------------------------
Импе , пиши за отчетите и дивидентите на големите добивни компании - там си добър , не закачай историята - там не си толкова добър .

==============================

Газпром е частна компания с мениджмънт, който взема решения, независими дори от мажоритарният акционер
------------------------------------------
ха ха ... и ти не си верваш като го пишеш . 38% държи държавата + 11% роснефтгаз ... Медведев преди да стане министърпредседател е бил директор в газпром ... 25% се държи от частни лица - каквото и да означава това ... и тези 25% ще решават какво се прави в компанията ?!? ... верваш ли си в това което пишеш ?!? в русия се случва това ... Импе , стига бе човек .
13
 
7
 
12
Стоян Петров до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Играта свърши. Хъбовия газ вече трайно е на цена по-ниска от тръбния. Приеми го че стана като с петрола - от стартегическа суровина се превърна в обикновена стока. И се успокой.
11
 
6
 
11
Стоян Петров до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не си спомня този пите.кантроп да се е опитал да представи някакъв факт, теза или мнение относно темите. Явно му заплащат на пост.
12
 
6
 
10
Sakamano до: Императорът
преди 2 месеца
На "Вовата" цяла Русия му е бащиния, ти за една компания се чудиш.
10
 
4
 
9
Sakamano до: majnata
преди 2 месеца
Явно когато се опитваш да ме иронизираш си способен да напишеш и нещо смислено. Признавам, впечатлен съм.

5
 
11
 
8
Императорът до: Sakamano
преди 2 месеца
Тия газопроводи ги строи Газпром, не Вова. Газпром е частна компания с мениджмънт, който взема решения, независими дори от мажоритарният акционер - да ти дам ли конкретни примери? Колко са тия ного милиарди според тебе?

По темата - откога "агресия" е да задоволяваш енергийните нужди на някоя държава - в случая на цял континент? Някой принуждава ли Европа насила да купува руски газ? Варшавските алкохoлици като не искат, някой накара ли ги насила? Вярно, че "американският" газ, дето им доставят, пак се оказа руски, ама какво да се прави.
И все още никой не ми отговаря на въпроса: кога Газпром е осиновил държавата украйна, та да е длъжен да и плаща финансова издръжка? Държавата украйна бе измислена 90-а година мисля, тоест вече е пълнолетна и трябва да се грижи сама за себе си.
5
 
9
 
7
majnata до: Стоян Петров
преди 2 месеца
Е ти затуй нема да имаш нищо и цел живот ше си останеш пъпеш !
5
 
9
 
6
majnata до: Sakamano
преди 2 месеца
Е ... ние сме тарикати , номерът му не мина ... : )))...спасиха ни американците от яко набутване !
12
 
6
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Северному потоку – 2» выслали «черную метку». ЕС решил распространить действие газовой директивы на газопроводы, которые заходят на территорию союза из третьих стран. Это значит, что оператор проекта должен будет держать незагруженной половину мощностей, чтобы их могли забронировать независимые поставщики. Впрочем, пока директиве предстоит долгий путь по различным инстанциям. «Газета.Ru» разбиралась, какая судьба ждет документ и газопровод. " -Доколкото разбирам от написаното северен поток ще го има, но както си е по пакетите - 50% други доставчици. Ако наистина е така, ще засегнели това и СП-1. Общо взето стана
"да ви имам и потоците да ви имам".
15
 
7
 
4
преди 2 месеца
Щом Путин е решил да строи сумай ти километри газопроводи за много милиарди само за да заобиколи Украйна, негова си работа. Но нека да не кара други държави (ние) да му плащаме за гяволъка, че и с лихвите.