Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Полковник от венецуелската армия призна Гуайдо за президент

0
 
1
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Само един полковник и толкова шум??!! Бога ми, това задмина всякаква пропаганда от соцвремената. Откровени са да го нарекат самопровъзгласил се, признат от 40 страни при 190 близо всичко в света (без да броим икономики, острови и т.н.). Не пишат колко са му платили, никой от нас не се съмнява в това, нали?
Принципите за ненамеса във вътрешните работи на НЯКОИ САМО държави отиде на кино отдавна и агресорите са тези, които се приемат от някои за коректни. Борисов дава ли си сметка (за Цв.Цв. съвсем не говоря), че може и на тях да се случи, КОЛКОТО И ДА СЕ НАВЕЖДАТ и изпълняват? А ние къде ще бъдем при това положение? На улицата?!!Или да разчитаме, че сме бедна и невзрачна държава, за да спрат вниманието си върху нас. Само чичо ФАЩ ни брои за безплатна територия.
11
 
4
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Пропагандата ти е много несериозна. Ти ще изнасяш ли, ако парите пристигат при мен? Хората съвсем културно си му казаха, не ти искаме нефта.
5
 
13
 
2
ABBA до: многодобре
преди 3 месеца
Еми като Венецуела изнася нефт за САЩ, а последните са казали, че тоя Гайдурко само може да се разполага с парите!!
Чудя се до сега как не е кушил цялата армия?!
Явно Чавес преди добре си е свършил работата.
5
 
13
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
...90 на 100 от армията не иска Мадуро? ...ако е така до сега да са го свалили! ...преди дни по същия начин, с клипче заснето в стая, за подкрепа на Гуайдо се изказа и друг негов колега от ВВС на Венецуела. Дни след това при посещение на Мадуро във базата, която командва ВВС генерала, той получи подкрепата на военнослужещите там. ...ясно е ,че един човек по-лесно може да се купи, подкупи, притисне, изнуди с нещо от колкото голяма група от хора.