Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Цветан Цветанов: Убеден съм, че Русия ще опита намеса в изборите ни

Президентът допълнително създава напрежение и предпоставки за разделение в обществото, твърди зам.-председателят на ГЕРБ

   1| 2    
4
 
1
 
13
bgMan до: ABBA
преди 4 месеца
...и русофилите спирка нямат.
8
 
26
 
12
ABBA до: многодобре
преди 4 месеца
На Цвъ-Цвъ съвестта е кристално чиста, защото той никога не я използва!

Иначе г*золизец, национален предател и гьонсуррат спирка нямат.
5
 
21
 
11
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
„С огромна изненада научих, и то от Епицентър, а после се потвърди и по БТВ в неделя сутринта, че парламентарната комисия за контрол на службите за сигурност и прилагане на специалните разузнавателни средства в четвъртък ще има закрито заседание при дневен ред - изслушване доклади на специализираните структури по национална сигурност по казуса ”Скрипал” и евентуално съпричастие на същата служба, която е „отровила” Скрипал, към опита за отравяне на българския биизнесмен Емилиян Гебрев”, заяви депутатът Славчо Велков. .............„Грубо е нарушен правилникът на Народното събрание в частта му „вътрешни правила на комисиите”, където точно и ясно е фиксирано, че заседанието на комисията, на която аз съм зам.-председател, и дневният ред се обявяват два дни преди провеждане им. Изненадващо е, че г-н Цветанов, който е само член на комисията, знае седмица преди нейното заседание, че има дневен ред, че са поканени шефовете на ДАНС, МВР и не знам още кой, знае какъв ще бъде докладът и какво ще се разглежда”, недоумява Славчо Велков. ................Той се е обадил на някои от членовете на комисията - оказало се, че никой не е уведомен за такова заседание. .......„И аз си задам въпроса - кой ръководи тази комисия – дали г-н Цветанов, който не е в ръководството й, дали г-н Лазаров, който като нейн шеф не ни е уведомил, или някоя друга държава?” , пита депутатъ т от левицата.

....ще има май нови обвинения за цв. цв. след изборите!

Велков припомня, че съобщението за свикване на комисията по национална сигурност е дошло след срещата на г-н Цветанов с Марк Помпео в САЩ.„Това навежда на мисълта, че тук става дума за привеждане в действие на една наредба, дошла отвън, а Цветанов е обект на нейното изпълнение.
2
 
23
 
10
преди 4 месеца
Цвъцко пак зина.
2
 
22
 
9
LaCosta до: Sakamano
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Няма нужда да ни споделяш личните си проблеми с твоя умен телефон.

5
 
36
 
8
преди 4 месеца
Май Цецо Мaймyната, колкото и да е ниско интелигентен, вече предусеща изборният провал и вече търси виновник.

А - както знаем - за сороcoидите - Вова Путин винаги е виновен. Ако случайно някога за нещо не е виновен, със сигурност Доналдът е виновен.
27
 
9
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Извинявам се но забравих да припомня на чуждопоклонниците, че "Русия ке падне!".
33
 
8
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Каквото и да прави Русия, може да има влияние само в някоя раздирана от граждански конфликти или война мюсюлманска държава. Тя се опитва да въздейства, но ефект освен примерно върху петте платени трола на този сайт, няма. Със своите "многоходовки" Путин направи членове на НАТО поне 10 държави и не знам колко чакат на прага му. Даже шута Лукашенко се отдръпва от Москва.
8
 
34
 
5
ABBA до: Sakamano
преди 4 месеца
На такива бананови републики като САЩ и България всеки може да им се меси !!!
Какво остава за някаква си страна-бензоколонка с разкъсана и раздърпана икономика!
Т'ва банановите републики не е никакъв проблем да се управляват от умствено изостанали (учили в училище за бавноразвиваши се във Вършец например) физкултурници.
8
 
21
 
4
majnata до: Sakamano
преди 4 месеца
а когато въобще не е имало телефони , комбинацията каква е била ?